Buzz

Οταν ο Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε σε ραντεβού την Εμα Τόμσον (κι έφαγε άκυρο)

στα 10

Ούτε η Εμα Τόμσον κατάφερε να γλυτώσει από το ραντάρ του Ντόναλντ Τραμπ, και η ίδια περιγράφει το πως δεν είναι τώρα η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Οταν ο Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε σε ραντεβού την Εμα Τόμσον (κι έφαγε άκυρο)

Το ότι η Εμα Τόμσον είναι μια άκρως γοητευτική γυναίκα, δεν χωρά καμία αμφιβολία. Σίγουρα όμως δεν είμαστε και οι μόνοι που το πιστεύουμε αυτό, μιας και από ότι φαίνεται και ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ δεν μπόρεσε να ξεφύγει από την γοητεία της.

Όπως είπε η ίδια η Εμα Τόμσον σε μια τηλεοπτική εκπομπή, στην οποία ήταν πρόσφατα καλεσμένη, ο ίδιος ο Αμερικανός Πρόεδρος της «την έπεσε». Όχι τώρα που είναι παντρεμένος, αλλά στα τέλη της δεκαετίας του ’90 όταν η ίδια είχε πάει στο Χόλιγουντ για να γυρίσει την ταινία «Όλες οι Γυναίκες του Πρόεδρου» (πόσο τραγελαφική σύμπτωση) μαζί με τον Τζον Τραβόλτα. Ήταν μόλις λίγες μέρες αφότου είχε οριστικοποιήσει το διαζύγιό της με τον Κένεθ Μπράνα, κι ενώ βρισκόταν στο καμαρίνι της, χτυπάει το τηλέφωνο και στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ο Τραμπ. Την ρώτησε αν ήθελε να μείνει σε κάποιο από τα δωμάτια των Πύργων του μιας και, όπως της είπε, είναι πολύ άνετα και όταν τον ρώτησε τον λόγο που της το ζητάει αυτό της είπε απλά πως «νομίζω πως θα τα πάμε καλά οι δυο μας. Ίσως να δειπνήσουμε και μαζί».

Διαβάστε ακόμα: Οι Εμα Τόμπσον & Μάικλ Κέιν έχουν κάτι να πουν για τη νέα γενιά ηθοποιών (και δεν είναι κολακευτικό)

emma thompson

Η Τόμσον συνέχισε λέγοντας πως δεν ήξερε τι να απαντήσει εκείνη την στιγμή και το μόνο που του είπε ήταν πως θα το σκεφτεί και θα τον ξανακαλέσει. Κάτι που φυσικά δεν έγινε ποτέ, αλλά ούτε ο ίδιος της ξανακάλεσε πίσω. Ο οικοδεσπότης της εκπομπής Φρέντρικ Σκάβλαν της είπε χαριτολογώντας πως «θα μπορούσε τώρα να ήσουν η Πρώτη Κυρία».

Να μια χαμένη ευκαιρία λοιπόν για την Τόμσον, η οποία χαριτολογώντας, είπε πως θα ήθελε να τον είχε γνωρίσει. «Σκεφτείτε τις ιστορίες»… Τρόμου ίσως, εμείς να συμπληρώσουμε. Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής παρακάτω.


Διαβάστε ακόμα:

emma thompson