Buzz

«Dolor y Gloria»: Αυτή θα είναι η 21η ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ

στα 10

Πρώτα νέα για την καινούρια ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ που επιστρατεύει δύο από τις μούσες του - την Πενέλοπε Κρουζ και τον Αντόνιο Μπαντέρας σε αυτό που μοιάζει με το δικό του «8 1/2».

«Dolor y Gloria»: Αυτή θα είναι η 21η ταινία του Πέδρο Αλμοδόβαρ

Σύμφωνα με τον Πέδρο Αλμοδόβαρ και όσα δήλωσε στο Variety η νέα του ταινία - η πρώτη εδώ και καιρό με ήρωα άντρα - μιλάει για τις «συναντήσεις» ενός σκηνοθέτη, του Ντολόρ, που κοιτάζει πίσω στην τεράστια καριέρα του - συναντήσεις με ανθρώπους, συναντήσεις με μνήμες, συναντήσεις με τις πρώτες του αγάπες, τη μητέρα του, τους ηθοποιούς με τους οποίους δούλεψε από τη δεκαετία του '60 μέχρι τη δεκαετία του '80.

Αυτό που μοιάζει με το «8 1/2» του Πέδρο Αλμοδόβαρ, όπως το φιλμ του Φεντερίκο Φελίνι ήταν στην πραγματικότητα ένα αυτοβιογραφικό ονειρικό ταξίδι ενός σκηνοθέτη που έχει χάσει την έμπνευσή του, μιλάει για το «δυσαναπλήρωτο κενό που προκαλείται από την αδυναμία του ήρωα να συνεχίσει να κάνει ταινίες», συμπληρώνει ο Πέδρο Αλμοδόβαρ.

Broken Embraces

Τις γυναίκες της ζωής του ήρωα του Αντόνιο Μπαντέρας υποδύονται η Πενέλοπε Κρουζ, η Τζουλιέτα Σεράνο και η Ασιέρ Ετξεαντία.

Το φιλμ θα είναι η πρώτη συμμετοχή του Αντόνιο Μπαντέρας σε ταινία του Αλμοδόβαρ από το «Δέρμα που Κατοικώ» του 2011, ενώ η Πενέλοπε Κρουζ έπαιξε τελευταία φορά το 2009 στις «Ραγισμένες Αγκαλιές».

The Skin i Live in Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ με τον Αντόνιο Μπαντέρας στα γυρίσματα του «Το Δέρμα που Κατοικώ»

Δείτε ακόμη: Αίμα, σπέρμα, δέρμα. Το μελόδραμα στον Πέδρο Αλμοδόβαρ