Buzz

Does that make you horny baby: Μάικ Μάγιερς - τώρα και σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ

στα 10

Οι περισσότεροι ηθοποιοί θέλουν κάποια στιγμή να περάσουν πίσω από την κάμερα. Ο Μάικ Μάγιερς όμως δεν επιλέγει αυτό που ξέρει καλύτερα, την κωμωδία, αλλά ένα ντοκιμαντέρ. Διαβάστε γιατί...

Does that make you horny baby: Μάικ Μάγιερς - τώρα και σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ

Ο Μάικ Μάγιερς, ένας κομβικός για τα 90ς κωμικός και απόφοιτος της φουρνιάς του «Saturday Night Live», στα 50 του χρόνια επιλέγει μία νέα πρόκληση: τη σκηνοθεσία ενός ντοκιμαντέρ.

Το «Supermensch» θέλει να αφηγηθεί την ιστορίου του Σεπ Γκόρντον, ενός μάνατζερ ταλέντων, τον οποίο ο Μάγιερς γνώρισε το 1991 στο σετ της κωμωδίας «Wayne's World». Ο Γκόρντον συνόδευε τότε τον πελάτη του Αλις Κούπερ, ο οποίος είχε μία σκηνή στην ταινία όπου τραγουδούσε το «Feed My Frankenstein».

Ανάμεσα στους υπόλοιπους διάσημους πελάτες του Γκόρντον είναι οι Μάικλ Ντάγκλας, Σιλβέστερ Σταλόνε, ενώ, από ό,τι έχουν ομολογήσει και οι ίδιοι, οι Λούθερ Βάντρος και Blondie του οφείλουν την καριέρα τους.

Διάσημη ήταν επίσης η σχέση του με την Σάρον Στόουν.

1Ο Σεπ Γκόρντον με τον νεαρό τότε Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ

Ο Γκόρντον, τον οποίο ο Μάγιερς περιγράφει σαν ένα κράμμα του διάσημου μάνατζερ των Beatles Μπράιαν Εσταϊν με τον «Mr Magoo», δεν δεχόταν εύκολα να γίνει η ζωή του ντοκιμαντέρ. Δέκα ολόκληρα χρόνια προσπαθούσε να τον πείσει ο Γκόρντον, για να πάρει τελικά την έγκρισή σου πέρσι.

«Τον αγαπώ σαν αδελφό μου» ομολογεί ο Μάγιερσ. «Κι από τότε που ξεκινήσαμε την ταινία και έμαθα όλη τη ζωή του, τον αγαπώ ακόμα περισσότερο...»

Για να δούμε αν θα μπορέσει να μας εμπνεύσει ένα παρόμοιο ενδιαφέρον με το «The Kid Stays in the Picture» του Μπρετ Μόργκεν, για τη θρυλική ζωή του παραγωγού Ρόμπερτ Εβανς. Υπάρχουν φιγούρες στο Χόλιγουντ που είναι πιο σταρ και από τους σταρ του...

Περιμένουμε...