Buzz

Οσα μαθαίνουμε για το «Dodo», τη νέα ταινία του Πάνου Χ. Κούτρα

στα 10

Νέα ταινία για τον Πάνο Χ. Κούτρα που μετά το «Xenia» αφηγείται τις τελευταίες μέρες μιας οικογένειας στην Αθήνα, σήμερα.

Οσα μαθαίνουμε για το «Dodo», τη νέα ταινία του Πάνου Χ. Κούτρα

«Το σενάριο βρίσκεται ακόμη στην πρώτη γραφή. Είναι η ιστορία μιας μεσοαστικής οικογένειας στην Αθήνα που ζει τις τελευταίες της ημέρες», μας αποκάλυψε ο Πάνος Χ. Κούτρας για το «Dodo», τη νέα του ταινία που αυτές τις μέρες ανακοινώθηκε ότι υποστηρίχθηκε από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα ανάπτυξης MEDIA.

Μια συμπαραγωγή της 100% Synthetic Films (από την πλευρά της Ελλάδας), της MPM Film (από την πλευρά της Γαλλίας) και της Tarantula (από την πλευρά του Βελγίου), το «Dodo» βρίσκεται στο στάδιο της συγγραφής, έχει ήδη εξασφαλίσει την υποστήριξη του γαλλικού χρηματοδοτικού προγράμματος ανάπτυξης Maison de l'Image Basse-Normandie και μας κάνει να ανυπομονούμε για ένα ακόμη κομμάτι της υπέροχης φιλμογραφίας του δημιουργού της «Επίθεσης του Γιγαντιαίου Μουσακά», της «Αληθινής Ζωής», της «Στρέλλας» και του «Xenia».

Οσο για τον τίτλο, ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος μας απάντησε μάλλον σιβυλλικά: «Dodo είναι το όνομα της πρωταγωνίστριας».

Ανυπομονούμε.

Δείτε ακόμη: