Buzz

Μπένεντικτ Κάμπερμπατς Vs. Μαντς Μίκελσεν στο «Doctor Strange»

στα 10

Να' ταν τέτοια όλα τα διλήμματα: αν στο κινηματογραφικό «Doctor Strange», απέναντι στον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς σταθεί ο «κακός» Μαντς Μίκελσεν, ποιο στρατόπεδο διαλέγεις;

Μπένεντικτ Κάμπερμπατς Vs. Μαντς Μίκελσεν στο «Doctor Strange»

Στον πολυαναμενόμενο «Doctor Strange» της Marvel που ετοιμάζεται για το 2016, δυο από τους πιο αλλόκοτα σέξι άντρες της οθόνης θα βρεθούν αντιμέτωποι. Χαρά μας! Με σκηνοθέτη τον Σκοτ Ντέρικσον του «Sinister», η ταινία θα έχει στον πρωταγωνιστικό ρόλο τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και, για να μην ξεφεύγουμε από το... strange, την Τίλντα Σουίντον στο ρόλο της Ancient One, της δασκάλας και μέντορα του Στίβεν Βίνσεντ Στρέιντζ και του συμμαθητή του Μπάρον Μόρντο (και κατοπινού ορκισμένου εχθρού του), που θα ενσαρκώσει ο Τσιγουετέλ Ετζιοφόρ.

Διαβάστε ακόμη: O «Doctor Strange» βρίσκεται πλέον στα στιβαρά χέρια του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς

Οπως φαίνεται, μετά το βάπτισμα που θα πάρει στον κόσμο της φαντασίας με το «Star Wars: Rogue One», απέναντι στον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς θα σταθεί, σε άγνωστο ακόμα ρόλο Κακού, ο Χάνιμπαλ αυτοπροσώπως, ο Μαντς Μίκελσεν, σε μια σύγκρουση που προμηνύεται να εκλύσει σεξ απίλ μεγατόνων. Οι φήμες θέλουν τον Μίκελσεν να υποδύεται τον απόκοσμο Dormammu, παρότι ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί καν η συμμετοχή του στην ταινία. Το «Doctor Strange» θα βγει στις αίθουσες στις 4 Νοεμβρίου 2016 κι ως τότε ελπίζουμε να προχωρήσει η συνάντηση Sherlock - Hannibal, την οποία θα παρακολουθούμε στενά.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: