Buzz

Ο Τζίμι Κίμελ προσλαμβάνει τον «Doctor Strange» για το παιδικό πάρτι του γιου του (video)

στα 10

Ενα πάρτι γενεθλίων με 5χρονα σας ακούγεται (και είναι) εφιαλτικό; Κάντε το όπως ο Τζίμι Κίμελ. Καλέστε τον «Doctor Strange» να τα ψυχαγωγήσει. Ή, αν είναι άτακτα, να τα εξαφανίσει.

Ο Τζίμι Κίμελ προσλαμβάνει τον «Doctor Strange» για το παιδικό πάρτι του γιου του (video)

O «Doctor Strange» της Marvel κάνει πρεμιέρα (και στις ελληνικές αίθουσες στις 27 Οκτωβρίου) κι ο μεγάλος πρωταγωνιστής Μπένεντικτ Κάμπερμπατς εμφανίζεται στη late night television για να τον διαφημίσει.

Το «Doctor Strange» είναι η ιστορία του νευροχειρουργού, Δόκτωρ Στίβεν Στρέιντζ, του οποίου η ζωή αλλάζει ριζικά όταν ένα τρομερό αυτοκινητιστικό ατύχημα του στερεί τη χρήση των χεριών του. Οταν η παραδοσιακή φαρμακευτική ιατρική αποτυγχάνει, ψάχνει για βοήθεια και ελπίδα σε έναν αναπάντεχο τόπο: ένα μυστηριώδες μέρος γνωστό ως Κάμαρ-Ταζ. Γρήγορα αντιλαμβάνεται ότι αυτό δεν είναι ένα απλό κέντρο ανάρρωσης, αλλά η πρώτη γραμμή μάχης ενάντια στις αόρατες σκοτεινές δυνάμεις που απειλούν να καταστρέψουν την πραγματικότητα μας. Τώρα, ο Στρέιντζ –εξοπλισμένος με καινούργιες μαγικές ικανότητες- αναγκάζεται να επιλέξει αν θα επιστρέψει στην προηγούμενη ζωή του ή θα την αφήσει για να υπερασπιστεί τον κόσμο ως ένας παντοδύναμος μάγος.

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του Flix! Ερχεται ο «Doctor Strange» και φέρνει δώρα...

Jimmy Kimmel Doctor Strange 607 1

Jimmy Kimmel Doctor Strange 607 2

Χθες βράδυ βρέθηκε στον Τζίμι Κίμελ όπου δέχθηκε να παίξει σ' ένα βίντεο που παραθέτει τον «Doctor Strange» απέναντι σε δαιμονισμένα 5χρονα που έχουν φάει πολύ σοκολάτα. Ναι, ο Κίμελ προσλαμβάνει τον πρώην διάσημο νευροχειρούργο, και νυν παντοδύναμο μάγο, Δόκτωρ Στίβεν Στρέιντζ, για να ψυχαγωγήσει τα πιτσιρίκια στα γενέθλια του γιου του.

Το αποτέλεσμα είναι έξυπνο, αστείο και ανορθόδοξο: μπορούμε να ομολογήσουμε κι εμείς ότι πολλές φορές έχουμε ευχηθεί να εξαφανίζονταν τα κακομαθημένα πιτσιρίκια σε μία μαύρη τρύπα και σε μία άλλη διάσταση;

Να θυμίσουμε ότι στο πλευρό του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς βρίσκονται η Τίλντα Σουίντον στο ρόλο της Ancient One που αναλαμβάνει το... make-over του, ο Τσιγουετέλ Ετζιοφόρ είναι ο Μόρντο που στέκεται πλάι του (πριν, τουλάχιστον στα κόμιξ, στραφεί εναντίον του), ενώ το καστ συμπληρώνουν η πάντα ευάλωτη Ρέιτσελ ΜακΑνταμς και ο Μαντς Μίκελσεν σε ρόλο κακού.

Πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 27 Οκτωβρίου.


Διαβάστε επίσης: