Buzz

Ερχεται ο «Doctor Strange» και φέρνει δώρα...

στα 10

O «Doctor Strange» της Marvel είναι έτοιμος για την έξοδό του και στις ελληνικές αίθουσες στις 27 Οκτωβρίου. Και για να το γιορτάσει σας χαρίζει μερικά χρήσιμα και συλλεκτικά αντικείμενα...

Flix Team
Ερχεται ο «Doctor Strange» και φέρνει δώρα...

Το «Doctor Strange» είναι η ιστορία του παγκοσμίως διάσημου νευροχειρουργού, Δόκτωρ Στίβεν Στρέιντζ, του οποίου η ζωή αλλάζει ριζικά όταν ένα τρομερό αυτοκινητιστικό ατύχημα του στερεί τη χρήση των χεριών του. Οταν η παραδοσιακή φαρμακευτική ιατρική αποτυγχάνει, ψάχνει για βοήθεια και ελπίδα σε έναν αναπάντεχο τόπο: ένα μυστηριώδες μέρος γνωστό ως Κάμαρ-Ταζ. Γρήγορα αντιλαμβάνεται ότι αυτό δεν είναι ένα απλό κέντρο ανάρρωσης, αλλά η πρώτη γραμμή μάχης ενάντια στις αόρατες σκοτεινές δυνάμεις που απειλούν να καταστρέψουν την πραγματικότητα μας. Τώρα, ο Στρέιντζ –εξοπλισμένος με καινούργιες μαγικές ικανότητες- αναγκάζεται να επιλέξει αν θα επιστρέψει στην προηγούμενη ζωή του ή θα την αφήσει για να υπερασπιστεί τον κόσμο ως ένας παντοδύναμος μάγος.

«Εχουμε κατά κάποιο τρόπο εξοικειωθεί με κόσμους όπως είναι αυτοί του Thor, των Φυλάκων του Γαλαξία και των Εκδικητών. Υπάρχει, όμως, και ένα παραφυσικό-αποκρυφιστικό στοιχείο στον κόσμο της Marvel που έως τώρα δεν έχουμε εξερευνήσει ενδελεχώς. Η ταινία "Doctor Strange" είναι η ιδανική αφετηρία για κάτι τέτοιο», δηλώνει ο Κέβιν Φέιγκ, παραγωγός της ταινίας και όλου του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel.

Δείτε ακόμη: Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς αναζητά παράλληλες πραγματικότητες στο τρέιλερ του «Doctor Strange»

Doctor Strange 607

Στο πλευρό του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς βρίσκονται η Τίλντα Σουίντον στο ρόλο της Ancient One που αναλαμβάνει το... make-over του, ο Τσιγουετέλ Ετζιοφόρ είναι ο Μόρντο που στέκεται πλάι του (πριν, τουλάχιστον στα κόμιξ, στραφεί εναντίον του), ενώ το καστ συμπληρώνουν η πάντα ευάλωτη Ρέιτσελ ΜακΑνταμς και ο Μαντς Μίκελσεν σε ρόλο κακού.

Πριν δείτε την ταινία στις αίθουσες, διεκδικήστε μερικά από τα συλλεκτικά δώρα που προσφέρουν η Feelgood Entertainment και το Flix. Κάντε share, like και αφήστε το ονοματεπώνυμό σας στα σχόλια του ποστ του διαγωνισμού στην επίσημη σελίδα του Flix στο Facebook για να μπείτε στην κλήρωση. Οι νικητές θα ανακοινωθούν από το Facebook την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου.

Mouse Pads

Doctor Strange Gifts 1

Σετ 4 κονκάρδες

Doctor Strange Gifts 2

Ολογραφικό σημειωματάριο

Doctor Strange Gifts 3

T-shirts

Doctor Strange Gifts 4

Πορτοφόλι καρτών

Doctor Strange Gifts 5


Το «Doctor Strange» θα βγει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου από την Feelgood Entertainment

Διαβάστε και δείτε ακόμη: