Buzz

Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ παρανοεί στο τρέιλερ του «Doctor Sleep», του σίκουελ της «Λάμψης»

στα 10

H συνέχεια της «Λάμψης» θα συγκριθεί - άδικα - με το αριστούργημα του Στάνλεϊ Κιούμπρικ, αλλά σαν να διαθέτει μερικές ισχυρές ανατριχίλες κι από μόνη της.

Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ παρανοεί στο τρέιλερ του «Doctor Sleep», του σίκουελ της «Λάμψης»

Το 2013, ο Στίβεν Κινγκ επέλεξε να δώσει συνέχεια στη «Λάμψη» του, με το μυθιστόρημα «Doctor Sleep». Ο Κινγκ είχε εναντιωθεί βροντόφωνα στην κινηματογραφική μεταφορά της «Λάμψης» από τον Στάνλεϊ Κιούμπρικ και πιθανολογούμε ότι, αντίστροφα, ο Κιούμπρικ δεν θα έβρισκε ενδιαφέρον στο να διασκευάσει και το σίκουελ για το σινεμά. Το ενδιαφέρον όμως το βρήκε η Warner και ο Μάικ Φλάναγκαν κι η ταινία τώρα είναι έτοιμη, με ημερομηνία εξόδου τον Ιανουάριο 2020.

Στο «Doctor Sleep», κεντρικός ήρωας είναι ο μικρός Ντάνι, δεκαετίες αφότου βρέθηκε με τον μπαμπά του στο στοιχειωμένο ξενοδοχείο. Ο Ντάνι δεν φωνάζει πια redrum, redrum, αλλά έχει αντιμετωπίσει τις παιδικές εμπειρίες του βουτώντας στο αλκοόλ. Οταν ο Ντάνι σταματά το ποτό, οι «ιδιαίτερες» δυνάμεις του επανέρχονται και τις αξιοποιεί βοηθώντας ετοιμοθάνατους ασθενείς σ' ένα άσυλο. Εκεί θα συναντήσει την Αμπρα Στόουν, ένα κοριτσάκι μ' ένα επίσης ιδιαίτερο χάρισμα, το οποίο τη θέτει σε κίνδυνο.

Δείτε εδώ το τρέιλερ του «Doctor Sleep»:


Διαβάστε ακόμη: 37 λόγοι για τους οποίους η «Λάμψη» του Στάνλεϊ Κιούμπρικ έμεινε δίκαια στην ιστορία