Buzz

Μουλάν, ήρθε η ώρα σου! H Disney δεν θα σταματήσει αν δεν τα κάνει όλα live action!

στα 10

Μετά το «Maleficent», τη «Σταχτοπούτα», το «Beauty and the Beast» και το «Dumbo», η Disney βάζει τη «Mulan» στην τροχιά μιας live action ταινίας, έχοντας ανακαλύψει την κότα με τα χρυσά αυγά.

Μουλάν, ήρθε η ώρα σου! H Disney δεν θα σταματήσει αν δεν τα κάνει όλα live action!

H Disney δεν πρέπει να ασχολείται με τίποτ' άλλο αυτές τις μέρες, παρά με το πώς θα ξετινάξει τον κατάλογο της διασκευάζοντας όλες τις ταινίες κινουμένων σχεδίων σε νέες live-action εκδοχές. Και δεν την κατηγορούμε. Πρώτον γιατί οι επιτυχημένες εμπειρίες του «Maleficent» και της «Σταχτοπούτας» (βλ. πολλά μα πολλά εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις) άνοιξαν ένα δρόμο που δεν φαίνεται να σταματήσει παρά μόνο αν η εταιρεία εξαντλήσει μέχρι και τον... Μίκι Μάους και επίσης γιατί να μην το κάνει όταν οι μέχρι τώρα διασκευές της είναι και πολύ καλές ταινίες;

Διαβάστε ακόμη: Δείτε το δίκαια βραβευμένο με Οσκαρ μικρού μήκους αριστουργηματικό «Feast» της Disney

Μετά την ανακοίνωση του «Dumbo» που φερεται να αναλαμβάνει ο Τιμ Μπάρτον, και ενόσω το «Beauty and the Beast» χτίζει το καστ του γύρω από την Εμα Γουάτσον και τον Νταν Στίβενς, αλλά ας μην ξεχνάμε και το «Βιβλίο της Ζούγκλας» και το sequel του «H Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων», ήρθε και η ώρα της «Mulan» να δει τον εαυτό της ζωντανό στη μεγάλη οθόνη.

Η live-action «Mulan» θα βασίζεται στο ομώνυμο φιλμ κινουμένων σχεδίων του 1998, σε σενάριο των Ελίζαμπεθ Μάρτιν και Λόρεν Χίνεκ.

Δείτε εδώ μια χαρακτηριστική σκηνή - μιούζικαλ από τη «Mulan» του 1998:


Διαβάστε ακόμη:

Tags: Disney, Mulan