Buzz

«Είμαι καταραμένη»: Τρέιλερ για το «Dirty God» της Σάσα Πόλακ

στα 10

Γυρισμένη στο Λονδίνο, η τρίτη μεγάλου μήκους της ολλανδής σκηνοθέτη έκανε αίσθηση στο Sundance και το Ρότερνταμ.

«Είμαι καταραμένη»: Τρέιλερ για το «Dirty God» της Σάσα Πόλακ

Η κεντρική ιδέα του «Dirty God» θα μπορούσε να έχει βγει από τις σελίδες των βρετανικών εφημερίδων αφού οι επιθέσεις με οξύ αποτελούν δυστυχώς ένα όχι ακριβώς ασυνήθιστο φαινόμενο. Η ηρωίδα του φιλμ Τζέιντ, βγαίνει από το νοσοκομείο μετά από μια τέτοια επίθεση από τον πρωην της, με τους γιατρούς να είναι ευχαριστημενοι με την πρόοδό της. Ομως μπορεί να είναι χαρούμενη ξανά με το πρόσωπό της να προκαλεί τα επίμονα βλέμματα κι ακόμη και την μικρή κόρη της να τρομαζει κοιταζοντά την;

dirty god 607

Το φιλμ της Σάσα Πόλακ, η τρίτη μεγάλου μήκους της μετά τα «Hemel» και «Zurich» που έκαναν και τα δυο την πρεμιέρα τους στο φεστιβάλ Βερολίνου, φιλοδοξεί να πάει πέρα από τον εντυπωσιασμό και το μελόδραμα, για να χτίσει το πορτρέτο μιας γυναίκας που βρίσκει τη δύναμη να προσπαθήσει να ξαναχτίσει την ζωή της βασισμενη μόνο στις δικές της επιλογές -λάθος ή σωστές.

dirty god 607

Με την πρωτοεμφανιζόμενη Βικι Νάιτ, μια γυναίκα που έχει στο πρόσωπο και το σώμα της τα σημάδια από μια σειρά από ασχημα εγκαυματα που υπέστη όταν ήταν μωρό να δίνει σύμφωνα με τις κριτικές μια συγκλονιστική ερμηνεία στον ρόλο της Τζέιντ, το φιλμ είναι ένα από εκείνα που μας κάνουν να ανυπομονούμε να δούμε.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ στο βίντεο.


Δείτε ακόμη: