Buzz

Οχι, ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο δεν βιάζεται από μια αρκούδα στο «The Revenant»

στα 10

H 20th Century Fox αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση πάνω στο θέμα, μετά από επίμονες φήμες στο ίντερνετ, για την ύπαρξη μιας σκηνής βιασμού του Λίο από μια αρκούδα...

Οχι, ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο δεν βιάζεται από μια αρκούδα στο «The Revenant»

«Σε μια σοκαριστική σκηνή μια εξαγριωμένη αρκούδα ρίχνει τον Λίο κάτω τον γυρίζει μπρούμυτα και σπρώχνει και σπρώχνει. Ο Λεονάρντο βιάζεται δύο φορές». Ετσι περιγράφει το The Drudge Report, μια σκηνή από το «The Revenant» που ενόχλησε βαθιά -σύμφωνα με το site- τους θεατές της ταινίας.

Με την φήμη να εξαπλώνεται σαν φωτιά σε πευκοδάσος το καλοκαίρι, η 20th Century Fox τοποθετήθηκε επί του θέματος ξεκαθαρίζοντας πως «όπως μπορεί να βεβαιώσει όποιος έχει δει την ταινία, η αρκούδα στην ταινία είναι θηλυκή κι επιτίθεται στον ήρωα επειδή νομίζει ότι απειλεί τα μικρά της. Είναι σαφές ότι δεν υπάρχει καμιά σκηνή βιασμού στην ταινία».

Χαιρόμαστε που το ξεκαθαρίσαμε.

Δείτε ακόμη: Λεονάρντο εναντίον αρκούδας στο νέο trailer του «The Revenant»

Σε κάθε περίπτωση πάντως η ταινία έχει ήδη κερδίσει την φήμη της «εξαιρετικά βίαιης» πράγμα που εξηγεί τους λόγους που η Fox θέλησε να τοποθετηθεί πάνω σε μια τόσο εξωφρενικής φήμης, η οποία θεωρητικά θα μπορούσε να στοιχίσει στο φιλμ μερικούς από τους θεατές του με δικαίωμα ψήφου στα Οσκαρ.

Σε κάθε περίπτωση, ο Λεονάρντο μοιάζει προς το παρόν ένα από τα φαβορί για το βραβείο Ανδρικής ερμηνείας φέτος κι αν τελικά κερδίσει, υποθέτουμε πως θα γλυκάνουν και οι αναμνήσεις του από τα περιπετειώδη και σκληρά γυρίσματα της ταινίας του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιαρίτου.

Διαβάστε ακόμα: