Buzz

Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Τομ Χάρντι, Αλεχάντρο Ινιάριτου: Είστε έτοιμοι για το «The Revenant»

στα 10

Παγωμένο τοπίο, καυτό καστ. Ο Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιάριτου γυρίζει τη νέα του ταινία, «The Revenant», με πρωταγωνιστές τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, τον Τομ Χάρντι και τα απάτητα δάση του Καναδά.

Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Τομ Χάρντι, Αλεχάντρο Ινιάριτου: Είστε έτοιμοι για το «The Revenant»

Οσο το «Birdman» συνεχίζει την πτήση του στις αίθουσες (η ταινία βγαίνει σήμερα στην Ελλάδα) και περιμένει να δει πόσα από τα 9 Οσκαρ για τα οποία είναι υποψήφιο θα κερδίσει, ο Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιάριτου βρίσκεται ήδη στα γυρίσματα της επόμενης ταινίας του, που προμηνύεται ακόμα πιο φιλόδοξη, τουλάχιστον ως προς τις απαιτήσεις της παραγωγής. Το «The Revenant» γυρίζεται αυτόν τον καιρό στο Καλγκάρι, στον παγωμένο Καναδά. Η ταινία αφηγείται την πραγματική ιστορία του Χιου Γκλας, ενός Αμερικανού τυχοδιώκτη που εγκαταστάθηκε στη Νέα Ηπειρο στις αρχές του 1800 κι έγινε κυνηγός για το εμπόριο γούνας. Οταν μια αρκούδα επιτέθηκε στον Γκλας κι οι σύντροφοί του τον εγκατέλειψαν, θεωρώντας τον νεκρό, ο Γκλας περπάτησε πάνω από 300 χιλιόμετρα για να επιστρέψει στον πολιτισμό, προκειμένου να βρει τους άντρες που τον παράτησαν και να εκδικηθεί. Τον Χιου Γκλας υποδύεται στην ταινία ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, τους τρεις ασυνείδητους συντρόφους του ο Τομ Χάρντι, ο Γουιλ Πόλτερ και ο Ντόμναλ Γκλίσον κι οι πρώτες δύο φωτογραφίες από το γύρισμα μόλις κυκλοφόρησαν στο Entertainment Weekly - δείτε τις παρακάτω.

Ο Ινιάριτου γυρίζει και πάλι με φωτογράφο τον συμπατριώτη του Μεξικανό μάγο Εμανουέλ Λουμπέσκι, σε φυσικές, απάτητες τοποθεσίας, μόνο με φυσικό φως. Το γύρισμα θα διαρκέσει μέχρι τον Απρίλιο, μια και το συνεργείο, λόγω φωτός, μπορεί να δουλεύει μόνο τέσσερις ώρες την ημέρα. «Είναι μια διασκεδαστική διαδρομή,» λέει ο Ινιάριτου για τις απαιτήσεις της ταινίας, «είναι κάτι αρκετά πειραματικό αυτό που κάνουμε, έχω πια εθιστεί στο να δοκιμάζω πράγματα που μπορεί ν’ αποτύχουν οικτρά ή, από την άλλη, να μας εκπλήξουν.»

revenant 607

Οσο για τον κεντρικό πρωταγωνιστή του, τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, ο Ινιάριτου τρέφει μόνο θαυμασμό: «Είναι ένας γενναίος, απίστευτος ηθοποιός. Είναι συναρπαστικό πόσο καλός είναι. Νομίζω ότι έχει μια βαθειά κατανόηση της ανθρώπινης φύσης, που τη βλέπω στα μάτια του.»

revenant 607

*Update: Δείτε τo πρώτο τρέιλερ*

Διαβάστε ακόμη: