Buzz

Οταν η Νταϊάν Κίτον φίλησε τον Μάικλ Φασμπέντερ, τον Κέβιν Μπέικον και... τη Τζέσικα Τσαστέιν

στα 10

Στο βρετανικό τηλεοπτικό σόου του Γκράχαμ Νόρτον, η Νταϊάν Κίτον θέλησε να αποδείξει ότι δεν υπάρχει τίποτα αμήχανο στο να φιλήσεις έναν ηθοποιό σε μία ερωτική κινηματογραφική σκηνή. Και τους έπιασε όλους απροειδοποίητους. Δείτε το απόσπασμα...

Οταν η Νταϊάν Κίτον φίλησε τον Μάικλ Φασμπέντερ, τον Κέβιν Μπέικον και... τη Τζέσικα Τσαστέιν

Η χαλαρή ατμόσφαιρα, το ασφαλές περιβάλλον για να κλιμακωθεί το χιούμορ, η επιτυχία ενός σόου ξεκινά από το κεφάλι: ο Γκράχαμ Νόρτον, ο βρετανός κωμικός οικοδεσπότης του «The Graham Norton Show» είναι καταπληκτικός. Εξυπνος, με αθεόφοβο σε στιγμές χιούμορ και τολμηρές ιδέες, αλλά ευγενέστατος, αυτοσαρκαστικός, διαβασμένος - κάνει τα πάντα να ρέουν νατουραλιστικά και τους σταρ να βγαίνουν από τα political correct όριά τους.

Και τους βάζει όλους σ' έναν καναπέ. Ταυτόχρονα. Η Μέριλ Στριπ π.χ. μπορεί να κάθεται με έναν Αγγλο ποδοσφαιριστή και μία βρετανίδα αρθρογράφο σε gender issues ή ένα πιτσιρίκι που μόλις πρωτοβγήκε στο stand up. Κι όμως. Η χημεία πάντα πετυχαίνει.

Θυμηθείτε κι αυτό: Ο Μαρκ Ράφαλο μας δείχνει πώς κερδίζεις ένα φιλί στο στόμα από την Μέριλ Στριπ

Dianne Keaton Graham Norton 607 1

Πριν από λίγες μέρες λοιπόν, στο διάσημο επεισόδιο όπου ο Μάικλ Φασμπέντερ απέδειξε ότι μπορεί να χορέψει άψογα και break dance, καλεσμένοι ήταν οι Τζέσικα Τσαστέιν, Κέβιν Μπέικον, Μάικλ Φασμπέντερ και Νταϊάν Κίτον. Οσο όλοι μιλούσαν για τις ταινίες που προμοτάριζαν, η συζήτηση επέστρεφε στην Κίτον και το απίστευτο reunion του «Νονού» που πραγματοποιήθηκε στο πρόσφατο Φεστιβάλ της Tribeca.

Και γενικώς: στην καριέρα, τις εμπειρίες της Κίτον.

Dianne Keaton Graham Norton 607 2

Οταν ο Νόρτον πονηρά τις πέταξε κάτι που είχε δηλώσει σε μία παλιότερη συνέντευξη (ότι δεν καταλαβαίνει γιατί λένε οι συνάδελφοί της ότι υπάρχει αμηχανία στο γύρισμα των κινηματογραφικών φιλιών, «είναι υπέροχο να φιλάς άντρες χωρίς να έχεις συνέπειες της πράξης σου») το στούντιο... πήρε φωτιά!

Η Κίτον αποφάσισε να το αποδείξει φιλώντας τους πάντες - σκορπίζοντας γέλια, ενθουσιασμό, αμηχανία.

ΥΓ. Πόσο αβίαστα cool ο Κέβιν Μπέικον. Πόσο.


Δείτε περισσότερα: