Buzz

Διαβάστε... μερικές από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς

στα 10

Ψάχνετε κάτι ενδιαφέρον να διαβάσετε στις διακοπές σας; Τι θα λέγατε για το σενάριο μιας ταινίας που ήδη αγαπήσατε;

Διαβάστε... μερικές από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς

Εν όψει των επικείμενων Οσκαρ, αλλά και των βραβείων που προηγούνται, σχεδόν κάθε στούντιο που σέβεται τον εαυτό του φροντίζει να δημιουργήσει μια online γωνιά με στόχο να προσελκύσει τους ψηφοφόρους και να δώσει την ευκαιρία στις ταινίες του να κερδίσουν την προσοχή τους.

Ετσι στα site του κάθε στούντιο συλλέγονται οι πιο δυνατές ή πιο πιθανόν να διακριθούν στα βραβεία ταινίες τους, προσφέροντας στους ψηφοφόρους μια σειρά από επιλογές και παροχές. Οπως για παράδειγμα, την δυνατότητα να κλείσουν μια θέση στις ειδικές προβολές που γίνονται γι΄ αυτούς, την λίστα με τα ονόματα των ανθρώπων που προτείνουν για κάθε κατηγορία.

Τα περισσότερα βεβαίως, περιλαμβάνουν και μερικά πολύ πιο χορταστικά goodies: το soundtrack της ταινίας σε streaming audio, ή και ολόκληρο το σενάριο της διαθέσιμο για ανάγνωση, ή για download σε pdf.

Ετσι αυτές τις μέρες μπορείτε να βρείτε online και με την σύμφωνη γνώμη των studio, μια σειρά από σενάρια για τις καλύτερες ταινίες που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2013.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε μερικά από αυτά (μόνο για ταινίες που έχουν ήδη κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες), ενώ με λίγο μόνο ψάξιμο κι αν δεν φοβάστε τα spoilers, μπορείτε εύκολα να ανακαλύψετε και να διαβάσετε περίπου άλλα τόσα.

12 Χρόνια Σκλάβος


Πηγή

Ολα Χάθηκαν


Πηγή

Πριν τα Μεσάνυχτα


Πηγή

Prisoners


Πηγή

O Λύκος της Wall Street


Πηγή

Το Παρελθόν


Πηγή

Ενα Καλοκαίρι


Πηγή

O Υπέροχος Γκάτσμπυ


Πηγή

Στο Τέλος του Δρόμου


Πηγή

Gravity

Κατεβάστε το από εδώ

Εκεί που δεν το Περιμένεις

Κατεβάστε το από εδώ

Rush

Κατεβάστε το από εδώ

Μια Στάση Πριν το Τέλος

Κατεβάστε το από εδώ

Διαβάστε την ανασκόπηση του 2013 με τις καλύτερες και τις χειρότερες ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και στιγμές της χρονιάς που τελειώνει με τον τρόπο του Flix