Buzz

Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και ο Μάρτιν Σκορσέζε συνεργάζονται για έκτη φορά στο «The Devil in the White City»

στα 10

Στην έκτη τους συνεργασία, ο Μάρτιν Σκορσέζε και ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο μεταφέρουν το μυθιστόρημα του Ερικ Λάρσον για την ιστορία του πρώτου serial killer της Αμερικής.

Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και ο Μάρτιν Σκορσέζε συνεργάζονται για έκτη φορά στο «The Devil in the White City»

Η μεταφορά του «The Devil in the White City: Murder, Magic and Madness at the Fair that Changed America» του Ερικ Λάρσον που κυκλοφόρησε το 2003, κρατάει ήδη από το 2004, όταν η Paramount αγόρασε τα δικαιώματα, τότε σε ένα πρότζεκτ που θα αναλάμβανε ο Τομ Κρουζ μαζί με την παραγωγό Πόλα Βάγκνερ. Τα δικαιώματα αγοράστηκαν ξανά το 2007 και γι' ακόμη μια φορά το 2010, αυτή τη φορά από τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο.

Το «The Devil in the White City: Murder, Magic and Madness at the Fair that Changed America» αφηγείται την ιστορία του Ντάνιελ Χ. Μπέρνχαμ, του αρχιτέκτονα που εκπόνησε το σχέδιο για την ανάπτυξη της πόλης του Σικάγο το 1893 στο World Fair για τον εορτασμό των 400 χρόνων από τον ερχομό του Κολόμβου στην Αμερική και του Δρ. Χένρι Χάουαρντ Χολμς, του πρώτου ίσως serial killer της Αμερικής, ο οποίος οδηγούσε τα θυματά του στο αυτοσχέδιο ξενοδοχείο «Murder Castle», το οποίο ήταν εξοπλισμένο με θάλαμο αερίων και κρεματόριο όπου ο Χολμς αφαιρούσε τους σκελετούς των θυμάτων του και τους πουλούσε για ιατρικά και επιστημονικά πειράματα.

The Devil in the White City

Τον Χολμς - που υπολογίζεται ότι σκότωσε παραπάνω από 200 ανθρώπους, ανάμεσα στους οποίους και τη συζυγό του και τα τρία τους παιδιά, θα υποδυθεί ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, στην έκτη του συνεργασία με τον Μάρτιν Σκορσέζε (μετά τα «The Gangs of New York», «The Aviator», «The Departed», «Shutter Island» και «The Wolf of Wall Street», σε σενάριο του Μπίλι Ρέι («Captain Phillips» και «The Hunger Games»).

Διαβάστε ακόμη: