Buzz

Βίντεο με τον Ντένις Κουέιντ να βρίζεται με το σκηνοθέτη του στο γύρισμα γίνεται viral

στα 10

Βίντεο τραβηγμένο από κινητό από άνθρωπο του συνεργείου δείχνει τον 60χρονο πρωταγωνιστή σε ένα ξέσπασμα πριμαντόνας γιατί κάποιος μπήκε στο σετ την ώρα της σκηνής του...

Βίντεο με τον Ντένις Κουέιντ να βρίζεται με το σκηνοθέτη του στο γύρισμα γίνεται viral

Θυμάστε το ξέσπασμα οργής του Κρίστιαν Μπέιλ προς το διευθυντή φωτογραφίας του «Terminator Salvation»; Το ηχογραφημένο από το συνεργείο στιγμιότυπο παραλίγο να του κοστίσει την καριέρα του και ακόμα και σήμερα, αν κάποιος το αναφέρει, ο Μπέιλ σκύβει το κεφάλι και απολογείται.

UPDATE: Διαβάστε την αλήθεια για το βίντεο στο τέλος του κειμένου

Μία παρόμοια σκηνή έχει κάνει από το πρωί το γύρο του κόσμου και έχει γίνει viral. Μόνο που εδώ έχουμε και εικόνα. Ο πάλαι ποτέ σημαντικός χολιγουντιανός πρωταγωνιστής Ντένις Κουέιντ, όχι ακριβώς στο απόγειο της καριέρας του, φαίνεται να σταματά το γύρισμα και να βρίζει σκηνοθέτη και συνεργείο γιατί κάποιος μπήκε στο σετ και διέκοψε τη σκηνή του.

Δείτε ακόμα: Ο Πάτρικ Στιούαρτ είναι ο πιο ενοχλητικός συνεπιβάτης που μπορεί να σου τύχει;

Το βίντεο των 40'' δείχνει έναν Κουέιντ μαινόμενο να αποκαλεί άπαντες του συνεργείου «αντιεπαγγελματίες», «ζόμπι», «dicks» και «pussies», λίγο πριν αποχωρήσει από το σετ βροντώντας την πόρτα.

Δείτε το, αλλά κρατήστε και μία μικρή πισινή: πολλοί θεωρούν ότι είναι φάρσα και πίσω της κρύβεται ο δαιμόνιος Τζίμι Κίμελ...


.

UPDATE: Τελικά πίσω από το βίντεο κρυβόταν άλλη μία παραγωγή του σατιρικού site Funny or Die. Δείτε ολόκληρο το σκετς:

.

Δείτε ακόμα: