Buzz

«Δεν είμαι απλώς το θύμα του Ρομάν Πολάνσκι!» Η Σαμάνθα Γκέιμερ εκδίδει απομνημονεύματα

στα 10

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την... υπόλοιπη ζωή της πρώην έφηβης που κατηγόρησε τον Ρομάν Πολάνσκι για βιασμό; Σε ένα χρόνο θα έχετε την ευκαιρία, μια και η Σαμάνθα Γκέιμερ ετοιμάζεται να εκδόσει την αυτοβιογραφία της!

«Δεν είμαι απλώς το θύμα του Ρομάν Πολάνσκι!» Η Σαμάνθα Γκέιμερ εκδίδει απομνημονεύματα

Η Σαμάνθα Γκέιμερ είναι σήμερα 47 χρόνων, ήταν όμως 13 όταν, το 1977, κατηγόρησε τον Ρομάν Πολάνσκι για βιασμό ανηλίκου σε μια ιστορία που εξελίχθηκε σ’ ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα του σινεμά, καθόρισε τη μετέπειτα επαγγελματική και προσωπική πορεία του σκηνοθέτη και, οπωσδήποτε τη δική της ζωή.

Ολους εκείνους, όμως, που πιστεύουν ότι η Σαμάνθα Γκέιμερ δεν είναι τίποτε περισσότερο από «το κορίτσι που βίασε ο Πολάνσκι», η ίδια έρχεται να τους διαψεύσει, με την αυτοβιογραφία της, που… φέρει φυσικά το όνομα του σκηνοθέτη στον τίτλο της!

Το βιβλίο, με τίτλο «The Girl: Emerging from the Shadow of Roman Polanski», θα κυκλοφορήσει το ερχόμενο φθινόπωρο από την Atria Books, παρακλάδι της Simon & Schuster και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα ξεπουλήσει.

Η Σαμάνθα Γκέιμερ εξήγησε στο σχετικό δελτίο τύπου τις προθέσεις της: «Δεν είμαι μόνο το ‘Sex Victim Girl’, όπως με χαρακτήρισε ο Τύπος. Προσφέρω τώρα την ιστορία μου χωρίς οργή, αλλά μ’ ένα σκοπό: να μοιραστώ ένα μύθο που, με τις λεπτομέρειές του, θα επαναδιεκδικήσει την ταυτότητά μου. Ολη μου τη ζωή υποτιμήθηκα από τα κλισέ και τις ταμπέλες. Δεν είμαι μονοδιάστατη. Εμαθα τι σημαίνει να είσαι γυναίκα και θύμα, με τον πιο ρεαλιστικό τρόπο.»

Τώρα, το πώς ακριβώς η αυτοβιογραφία της Σαμάνθα Γκέιμερ θα… απομακρυνθεί από τα γεγονότα του 1977 και τις συνέπειές τους, μένει να το διαβάσουμε του χρόνου, ή απλώς να μην το μάθουμε ποτέ!

Διαβάστε περισσότερα για τον Ρομάν Πολάνσκι: