Φεστιβάλ / Βραβεία

Δείτε ζωντανά την 85η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ!

στα 10

Για δεύτερη χρονιά φέτος, η Nova διοργανώνει δύο λαμπερές βραδιές σε κινηματογραφικές αίθουσες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης για όσους θέλουν να δουν την τελετή των βραβείων Οσκαρ στις διαστάσεις που της αξίζουν. Μάθετε πως μπορείτε να είστε ένας από τους τυχερούς που θα βρεθείτε στην επίσημη λίστα των καλεσμένων!

Flix Team
Δείτε ζωντανά την 85η Απονομή των Βραβείων Οσκαρ!

Ο Φεβρουάριος είναι παραδοσιακά ο μήνας Οσκαρ. Κάτι που στη Nova γνωρίζουν καλά, αφού εδώ και δεκάεξι συναπτά χρόνια, η πρώτη ψηφιακή τηλεόραση στην Ελλάδα αναμεταδίδει ζωντανά την πιο λαμπερή βραδιά του Χόλιγουντ, την τελετή των βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου και Επιστημών, τα πιο γνωστά σε όλους μας Οσκαρ.

Ετσι και φέτος, η Nova θα μεταδώσει σε αποκλειστικότητα την επετειακή 85η Απονομή των βραβείων Οσκαρ, δίνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία σε λίγους και εκλεκτούς να την παρακολουθήσουν ζωντανά σε μια κινηματογραφική αίθουσα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

2

Στις 24 Φεβρουαρίου την ημέρα της 85ης Τελετής Απονομής των Βραβείων Oscar®, η Nova διοργανώνει μια ξεχωριστή βραδιά με απευθείας προβολή της μετάδοση της Απονομής των χρυσών αγαλματιδίων στον κινηματογράφο «Embassy Nova Odeon» στην Αθήνα.

Την ίδια μέρα, στη Θεσσαλονίκη, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου, σε συνεργασία με τη Nova, θα προσφέρει στους λάτρεις των βραβείων της Ακαδημίας Κινηματογράφου της Αμερικής, τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά την Τελετή Απονομής των Βραβείων Oscar®, από τον κινηματογράφο «Ολύμπιον».

Η προβολή θα ξεκινήσει την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου - ξημερώνοντας Δευτέρα - στη 1.00 π.μ. με την απευθείας μετάδοση των αφίξεων των σταρ του Χόλιγουντ στο κόκκινο χαλί του Dolby Theater, και θα συνεχιστεί στις 3.30 π.μ. με τη ζωντανή μετάδοση της 85ης Τελετής Απονομής των βραβείων Οσκαρ.

Δέκα από εσάς θα κερδίσετε από μια διπλή πρόσκληση για την προβολή των Οσκαρ στην Αθήνα και 10 από μια διπλή πρόσκληση για την προβολή στη Θεσσαλονίκη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας στείλετε το ονοματεπωνυμό σας στο win@flix.gr με την ένδειξη «Nova-Oscars» και σε ποια πόλη προτιμάτε να δείτε την απονομή. Οι νικητές θα προκύψουν μετά από κλήρωση και θα ειδοποιηθούν με e-mail στις 21 Φεβρουαρίου.

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη φετινή οσκαρική κούρσα στο ειδικό τμήμα του Flix που ανανεώνεται συνεχώς.

Tags: Oscars 2013