Buzz

Δείτε το teaser του «Noah» του Ντάρεν Αρονόφσκι που θα παίξει στο Super Bowl!

στα 10

Eτοιμο για το Super Bowl της Κυριακής το teaser του «Noah» του Ντάρεν Αρονόφσκι. Μικρό σε διάρκεια, επικό σε μεγαλοπρέπεια...

Δείτε το teaser του «Noah» του Ντάρεν Αρονόφσκι που θα παίξει στο Super Bowl!

«Δεν μπορείς να σταματήσεις την καταιγίδα. Αλλά μπορείς να την επιβιώσεις!» λέει ο Νώε του Ράσελ Κρόου στο νέο σποτάκι του πολυαναμενόμενου έπους του Ντάρεν Αρονόφσκι, «Noah». Το teaser θα κάνει το ντεμπούτο του κατά τη διάρκεια του τελικού του Super Bowl την Κυριακή, μαζί με μερικά από τα πιο ακριβά διαφημιστικά πρόμο της χρονιάς. Το Χόλιγουντ πάντα περίμενε αυτά το χρυσό time slot για να διαφημίσει τα blockbuster του, τις ταινίες των στούντιο που ξοδεύουν πολλά χρήματα, γιατί βασίζονται στο ότι θα σπάσουν τα ταμεία.

Το ντεμπούτο τους θα κάνουν νέα trailers των «Captain America: Winter Soldier», «The Amazing Spider-Man 2», του σίκουελ των «Transformers» και το αντίστοιχο των «Muppets Most Wanted». Φημολογείται ότι θα παρουσιαστεί επίσης το trailer της νέας «ποδοσφαιρικής» ταινίας του Κέβιν Κόστνερ , το «Draft Day».

1

Αυτά που θα μείνουν στον... πάγκο, είναι τελικά τα σποτ των «X-Men: Days of Future Past», «Dawn of the Planet of the Apes», «Godzilla» και «Guardians of the Galaxy», τα οποία μάλλον προορίζονται για κάποιο άλλο σλοτ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς.

Προς το παρόν απολαύστε το teaser του «Noah»:

.

Περισσότερο Super Bowl: