Buzz

Δείτε πρώτοι το «Κάτι σαν Ερωτας» του Αμπάς Κιαροστάμι!

στα 10

H Feelgood Entertainment και το Flix σας προσκαλούν σε ένα ταξίδι στην Ιαπωνία. Εκεί όπου έφτασε ο Αμπάς Κιαροστάμι για τις ανάγκες της καινούριας του ταινίας «Κάτι Σαν Ερωτας».

Flix Team
Δείτε πρώτοι το «Κάτι σαν Ερωτας» του Αμπάς Κιαροστάμι!

Μετά το ταξίδι του στην Ιταλία για το «Πιστό Αντίγραφο» ο Ιρανός Αμπάς Κιαροστάμι έφτασε μέχρι την Ιαπωνία για να αφηγηθεί ακόμη μια αναπάντεχη ερωτική ιστορία στο Τόκιο του σήμερα.

Το «Κάτι σαν Ερωτας» παρακολουθεί την ιστορία της Ανικα, της νεαρής φοιτήτριας από την επαρχία η οποία εξοικονομεί τα δίδακτρα της κάνοντας τα βράδια το call girl. Ενα βράδυ θα φτάσει στο σπίτι του Γουασάμπι – του ηλικιωμένου πρώην καθηγητή κοινωνιολογίας, που σκοτώνει την μοναξιά του παραγγέλνοντας κορίτσια στα οποία φέρεται σχεδόν... πατρικά. Τους μαγειρεύει τις σπεσιαλιτέ του, στρώνει ρομαντικά τραπέζια, αγοράζει σαμπάνια. Από το επόμενο πρωί ο Γουασάμπι φέρεται προστατευτικά στην κοπέλα, η οποία χρειάζεται την προστασία από το βίαιο αραβωνιαστικό της, αλλά η σχέση τους παραμένει περίεργη: πατρική ή ερωτική; Ή απλά απελπισμένη κι από τις δύο πλευρές;

2

Είκοσι από εσάς μπορείτε να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις για να δείτε πρώτοι το «Κάτι σαν Ερωτας» στην avant-premiere που θα γίνει την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου στις 17.45 στον Κινηματογράφο ΕΛΛΗ της οδού Ακαδημίας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα e-mail στο win@flix.gr με την ένδειξη «Κάτι σαν Ερωτας» και το ονοματεπώνυμό σας. Οι νικητές θα προκύψουν μετά από κλήρωση και θα ειδοποιηθούν την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου με e-mail.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ του «Κάτι σαν Ερωτας» που θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 6 Δεκεμβρίου από τη Feelgood Entertainment.