Buzz

Δείτε πώς γυρίστηκε το «To the Wonder» του Τέρενς Μάλικ

στα 10

Οι πρωταγωνιστές – Μπεν Αφλεκ, Ολγκα Κουριλένκο, Χαβιέρ Μπαρδέμ, Ρέιτσελ ΜακΑνταμς – και οι συντελεστές μιλούν στην κάμερα για τον τρόπο δουλειάς του απόκοσμου σκηνοθέτη.

Δείτε πώς γυρίστηκε το «To the Wonder» του Τέρενς Μάλικ

Είναι συγκεκριμένα τα πράγματα που μαθαίνουμε, βλέποντας τα 3 making of της τελευταίας ταινίας του Τέρενς Μάλικ, «To the Wonder», που έκανε την επίσημη πρεμιέρα του στο περασμένο Φεστιβάλ Βενετίας και αναμένεται στην Ελλάδα τον Απρίλιο.

Κατ’ αρχήν, όλοι οι ηθοποιοί παρατούν τα πάντα για να συνεργαστούν με τον Μάλικ. Κατά δεύτερον, δεν υπάρχει σενάριο, δεν υπάρχουν οδηγίες, υπάρχει μόνο αναλυτική συζήτηση για την προσωπικότητα του κάθε ήρωα και μετά αυτοσχεδιασμός. Τρίτον, ο Μάλικ είναι άφαντος. Από το γύρισμα. Μάλλον, από το making of του γυρίσματας. Μελετήσαμε κάθε πλάνο και ο παροιμιωδώς αγοραφοβικός σκηνοθέτης φροντίζει να είναι έξω από το κάδρο. Τέλος, όσο μεγαλώνει ο μύθος του, όσο πιο παράδοξος ακούγεται, όσο η ταινία, το «To the Wonder», απορρίπτεται από τα μισά media, τόσο ανυπομονούμε να δούμε το φιλμ και βλέπουμε, πάντα, πού πηγαίνει το μυαλό αυτού του ιδιοσυγκρασιακού σκηνοθέτη, ενός από τους τελευταίους auteurs της εποχής μας.

Μπείτε στο μαγικό κόσμο του «To the Wonder» βλέποντας παρακάτω τα τρία making of βίντεο της ταινίας.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα, χαζέψτε τις ατμοσφαιρικές φωτογραφίες, διαβάστε τη γνώμη του Flix για την ταινία και συνεχίστε να παρακολουθείτε εδώ το μεγάλο ταξίδι του Τέρενς Μάλικ στο μαγικό κόσμο του σινεμά.