Buzz

Δείτε μία action σκηνή του «Skyfall» (ή πώς ο Τζέιμς Μποντ προλαβαίνει το τρένο)

στα 10

Ο Ντάνιελ Κρεγκ ήταν αυτός που έδωσε νέα μορφή και ενέργεια στον Μποντ. Πιο σκληροτράχηλος, τσαλακωμένος, ωμός σε πείθει σχεδόν ότι γυρίζει ο ίδιος τις action σκηνές του. Αυτό που λατρεύουμε στη σκηνή που θα δείτε: το τέλος της. Ο Μποντ είναι πάντα Μποντ.

Δείτε μία action σκηνή του «Skyfall» (ή πώς ο Τζέιμς Μποντ προλαβαίνει το τρένο)

Ο Ντάνιελ Κρεγκ πρωτοφόρεσε το σμόκιν του 007, στο «Casino Royale» το 2006 και συνέχισε δυο χρόνια αργότερα, με το «Quantum of Solace». Μερίδα του κοινού τον αποκήρυξε αρχικά: ποιος είναι αυτός με το εξωτερικό Πολωνού οικοδόμου που θα χαλάσει το προφίλ του πιο γοητευτικού, ατσαλάκωτου πράκτορα στην λογοτεχνική και κινηματογραφική ιστορία; Πόσο αστείο ότι το ίδιο είχε πρωτοπεί και ο Ιαν Φλέμινγκ για... τον Σον Κόνερι («Αυτός ο Σκοτσέζος βλάχος θα καταστρέψει τον ήρωά μου»).

Ο Κρεγκ σταδιακά επιβλήθηκε, απέδειξε ότι την πιο ωμή εποχή των 00ς, το κοινό επικοινωνεί καλύτερα μ' έναν αρρενωπό, αδίστακτο, σιωπηλά σέξι 007, έναν Μποντ που ματώνει, αλλά αυτό δεν τον κάνει λιγότερο ήρωα, και σε λίγο θα μας αποδείξει ότι ακόμα κι αν πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας αυτός θα είναι εκεί.

Με το «Skyfall» να κάνει πρεμιέρα την 1η Νοεμβρίου στις ελληνικές αίθουσες, ένα πρώτο κλιπ μιας action σκηνής σήμερα μάς βάζει στο mood.

Και μας κάνει να χαμογελάμε: παρατηρήστε με προσοχή το τέλος. Την προσγείωση της δράσης. Ο Μποντ είναι πάντα Μποντ. Ατσαλάκωτος. Ο,τι και να λέμε.

Πατήστε το play.

Ακούστε ολόκληρο το τραγούδι της Adelle, δείτε trailer, παρασκηνιακά video και διαβάστε τα πάντα για το «Skyfall».