Buzz

Είστε έτοιμοι για το «πνευματικό σίκουελ» του «Dazed and Confused»;

στα 10

Στην πιο παραγωγική φάση της καριέρας του και με το «Boyhood» να ακούγεται ακόμη και για τα Οσκαρ, ο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ είναι έτοιμος για να ξεκινήσει την προετοιμασία για το πολυαναμενόμενο «πνευματικό σίκουελ» του «Dazed and Confused».

Είστε έτοιμοι για το «πνευματικό σίκουελ» του «Dazed and Confused»;

Το The Hollywood Reporter αναφέρει πως η επόμενη ταινία του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ θα είναι το «πνευματικό σίκουελ» - όπως το έχει ονομάσει ο ίδιος - του «Dazed & Confused» που μέχρι σήμερα φέρει τον τίτλο «That’s What I’m Talking About» και σύμφωνα με δηλώσεις του δημιουργού του δεν θα είναι ένα τυπικό σίκουελ της διάσημης ταινίας του 1993. Δεν είχαμε καμία αμφιβολία γι' αυτό φυσικά...

Διαβάστε ακόμη: Καλοκαιρινές σκηνές για πάντα #12 / «Dazed and Confused» του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ

Το φιλμ θα διαδραματίζεται τη δεκαετία του '80 σε ένα κολέγιο και θα έχει ολοκαίνουριους χαρακτήρες και όπως το πρώτο φιλμ θα εμπνέεται από προσωπικές εμπειρίες του Λινκλέιτερ και θα αφηγείται ιστορίες πρωτοετών καθώς προσπαθούν να προσαρμοστούν στις συνθήκες της κολεγιακής ζωής και στην προσπάθειά τους να φτιάξουν μια ομάδα του μπέιζμπολ. Φέρνοντας έτσι τον Λινκλέιτερ να υπογράφει τη δεύτερη ταινία του με θέμα το μπέιζμπολ μετά το «Bad News Bears» του 2005.

Μέχρι και πριν λίγο καιρό, όλοι περίμεναν πως η επόμενη ταινία του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ θα ήταν το ριμέικ του «The Incredible Mr. Limpet», ένα υβρίδιο live action και animation, βασισμένο στην ομώνυμη ταινία του 1964 όπου ο Ντον Νοτς έπαιζε έναν άνθρωπο που μεταμορφώνεται σε ψάρι και βοηθάει το αμερικανικό ναυτικό να βυθίσει τα υποβρύχια των Ναζί. Ο Λινκλέιτερ όμως δήλωσε πριν ένα μήνα πως το πρότζεκτ - στο οποίο θα πρωταγωνιστούσε ο Ζακ Γαλιφιανάκης - ναυάγησε λόγω χρηματοδότησης.

Εκτός από το «Boyhood» που ήδη έχει ανακηρυχθεί ως η καλύτερη (κριτικά για την ώρα αλλά και εμπορικά στο μικρό κύκλωμα που έχει ανοίξει στην Αμερική) ταινία του Λινκλέιτερ, αυτές τις ημέρες ανακοινώθηκε και η τηλεοπτική μεταφορά του «School of Rock» (διαβάστε περισσότερα εδώ) σε μια σειρά 13 επεισοδίων στο τηλεοπτικό δίκτυο Nickelodeon.

Ποιος είπε ότι δεν χορταίνει περισσότερο Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ;

Διαβάστε ακόμη: