Buzz

Δείτε το ανατριχιαστικό μουσικό βίντεο για το «Night Ride» του Ντέιβιντ Λιντς και της Κρίστα Μπελ

στα 10

Ο Ντέιβιντ Λιντς συνεργάζεται για ακόμα μία φορά με την Κρίστα Μπελ στο EP «Somewhere in the Nowhere». Και σήμερα μας παρουσιάζουν το βίντεο του σινγκλ «Night Ride» - εμπνευσμένο από b movies τρόμου (και φυσικά και το «Twin Peaks»).

Δείτε το ανατριχιαστικό μουσικό βίντεο για το «Night Ride» του Ντέιβιντ Λιντς και της Κρίστα Μπελ

Μπορεί εμείς να πιστεύουμε ότι ο Ντέιβιντ Λιντς δεν ασχολείται με τίποτα άλλο αυτή την εποχή παρά με το να τελειοποιεί τις τελευταίες λεπτομέρειες του «Twin Peaks» revival, αλλά ο πολυσχιδής καλλιτέχνης έχει πολλές ταυτόχρονες δραστηριότητες. Ετοιμάζει το φεστιβάλ τέχνης στο Λος Αντζελες κι επίσης κυκλοφορεί ένα μουσικό ΕΡ άλμπουμ με την Κρίστα Μπελ - το «Somewhere in the Nowhere».

Δείτε ακόμη: Πάμε στο Φεστιβάλ Τέχνης που διοργανώνει ο Ντέιβιντ Λιντς;

Το πρώτο single σήμερα έχει και το μουσικό του βίντεο. Το «Night Ride» είναι ένα σκοτεινό και αισθησιακό φιλμάκι μικρού μήκους, στο οποίο πρωταγωνιστεί η Μπελ μαζί με τον σκηνοθέτη του βίντεο, Τζόζεφ Σκόγκμαν. Η πλοκή την ακολουθεί να οδηγεί μέσα στη νύχτα για να συναντήσει στη μέση του πουθενά τον εραστή της, και, ως εμβληματική γυναίκα αράχνη, μετά το σεξ να τον σκοτώσει και να τον θάψει.

david lynch night ride 607

Ο Λιντς και η Μπελ έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν ξανά - το 2007 στο soundtrack του «Inland Empire». Ο σκηνοθέτης επίσης της έγραψε κι έκανε και την παραγωγή στο άλμπουμ της «This Train». Η τραγουδίστρια είναι μέλος του καστ του νέου κύκλου του «Twin Peaks».

Το «Somewhere in the Nowhere» θα κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου.

.

Διαβάστε περισσότερα: