Buzz

Ο Ντέιβιντ Λιντς, ο Τζόνι Ντεπ και ο Τζ. Κ. Σίμονς αντιμέτωποι με ζόμπι στην ταινία ενός 16χρονου καρκινοπαθή

στα 10

Το μικρού μήκους φιλμ με τίτλο «The Black Ghiandola» έχει συγκεντρώσει ένα all star cast που θα ζήλευαν πολλά blockbuster, χάρη στην πρωτοβουλία ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού.

Ο Ντέιβιντ Λιντς, ο Τζόνι Ντεπ και ο Τζ. Κ. Σίμονς αντιμέτωποι με ζόμπι στην ταινία ενός 16χρονου καρκινοπαθή

Ο Ντέιβιντ Λιντς, ο Τζόνι Ντεπ, ο Τζ. Κ. Σίμονς, η Λόρα Ντερν, ο Ρίτσαρντ Τσάμπερλεν και η Πενέλοπε Αν Μίλερ είναι μερικοί μόνο από τους ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν στο θρίλερ «The Black Ghiandola». Κι αν δεν το έχετε ξανακούσει είναι γιατί δεν πρόκειται για κάποια χολιγουντιανή υπερπαραγωγή αλλά για ένα ιδιαίτερο πρότζεκτ στο οποίο οι παραπάνω σταρ δέχτηκαν να συμμετάσχουν για κάτι πολύ διαφορετικό από μια παχυλή αμοιβή.

Μια παραγωγή του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Make a Film Foundation, που ιδρύθηκε το 2007 με στόχο να βοηθά παιδιά που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα και να γυρίσουν μια δική τους ταινία με άκρως επαγγελματικές συνθήκες, το «The Black Ghiandola» βασίζεται σε μια ιδέα του Αντονι Κόντι, ενός 16χρονου έφηβου αγοριού που πάσχει από καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο.

Διαβάστε ακόμη: Ζουν ανάμεσά μας! Αυτά είναι τα 25 πιο εμπορικά φιλμ με ζόμπι στις ΗΠΑ!

The Black Ghiandola 607

The Black Ghiandola 607

Η μικρού μήκους ταινία αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού (τον υποδύεται ο ίδιος ο Κόντι) ο οποίος διακινδυνεύει τη ζωή του για να σώσει το κορίτσι που έχει ερωτευτεί, σε έναν κόσμο που έχει καταληφθεί από αιμοσταγή ζόμπι.

Η ταινία γυρίστηκε τον Νοέμβριο μέσα σε διάστημα μόλις πέντε ημερών, με τον Σαμ Ράιμι, την Κάθριν Χάρντγουικ και τον Τεντ Μέλφι (σκηνοθέτη του «St. Vincent» και του επερχόμενου, οσκαρικών φιλοδοξιών «Hidden Figures») να αναλαμβάνουν διαδοχικά καθήκοντα σκηνοθέτη, ενώ ο Κόντι έγραψε το σενάριο σε συνεργασία με τους Σκοτ Κόσαρ («Texas Chainsaw Massacre») και Γουός Γουεστμόρλαντ («Still Alice»).

The Black Ghiandola 607

Το «The Black Ghiandola» είναι η τέταρτη ταινία που ολοκληρώθηκε μέσα από το Make a Film Foundation, και μάλιστα πιο γρήγορα από οποιοδήποτε προηγούμενο πρότζεκτ στην ιστορία του οργανισμού, χάρη στην άμεση ανταπόκριση όχι μόνο των παραπάνω ηθοποιών και σκηνοθετών, αλλά και μιας πλειάδας ακόμα τεχνικών και επαγγελματιών του κινηματογραφικού χώρου που έσπευσαν να προσφέρουν τη βοήθειά τους.

The Black Ghiandola 607

Διαβάστε ακόμη

The Black Ghiandola 607