Buzz

Να κάτι να περιμένεις. Ο Ντέιβιντ Λιντς ετοιμάζει την αυτοβιογραφία του.

στα 10

Ο Ντέιβιντ Λιντς κουράστηκε με όσα λέγονται και γράφονται γι' αυτόν και το έργο του. Και αποφάσισε να δώσει τη δική του εκδοχή γύρω από το ποιος πραγματικά είναι.

Να κάτι να περιμένεις. Ο Ντέιβιντ Λιντς ετοιμάζει την αυτοβιογραφία του.

«Λέγονται πολλές μαλακίες εκεί έξω για μένα, σε βιβλία και στο Ιντερνετ. Θέλω να παραθέσω όλες τις σωστές πληροφορίες σε ένα μέρος, οπότε αν κάποιος θέλει να μάθει κάτι, να το βρει εκεί. Και δεν θα το έκανα με κανέναν άλλον εκτός από την Κριστίν. Η ιστορία μας είναι παλιά και είναι σίγουρο ότι θα το κάνει σωστά.»

Μοιάζει δύσκολο να σκεφτείς πως η ζωή και το έργο του Ντέιβιντ Λιντς είναι παρεξηγημένα, όπως προφανώς θεωρεί ο ίδιος. Εκτός ίσως από το γεγονός πως η απουσία του από το σινεμά εδώ και χρόνια έχει προκαλέσει καυστικά σχόλια για την πολυπραγματοσύνη του που ξοδεύεται οπουδήποτε αλλού εκτός από τις ταινίες.

Διαβάστε ακόμη: Οι αγαπημένες ταινίες του Ντέιβιντ Λιντς

David Lynch Young

Το γεγονός, ωστόσο, είναι πως ο Ντέιβιντ Λιντς θέλει να πει την ιστορία του ο ίδιος και γι' αυτό επέλεξε για επιμελήτρια της αυτοβιογραφίας του την Κριστίν ΜακΚένα, φανατική θαυμάστριά του ήδη από το «Eraserhead», όταν αναζήτησε τον Ντέιβιντ Λιντς για μια από τις πρώτες του συνεντεύξεις. Η αυτοβιογραφία θα αποτελείται από υλικό που θα προκύψει μέσα από 90 περίπου συνεντεύξεις με τους φίλους, συνεργάτες και την οικογένεια του Λιντς, ενώ ο ίδιος θα προσθέτει στοιχεία έτσι ώστε να προκύψει η ιστορία της ζωής του και προγραμματίζεται για να εκδοθεί το 2017, ώστε να συμπέσει με την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του τρίτου κύκλου του «Twin Peaks» στο ShowTime.

Η αυτοβιογραφία του Ντέιβιντ Λιντς θα είναι και το δεύτερο βιβλίο του, μετά την κυκλοφορία του «Catching the Big Fish» το 2007

David Lynch 607

Διαβάστε και δείτε ακόμη: