Buzz

Πάμε στο Φεστιβάλ Τέχνης που διοργανώνει ο Ντέιβιντ Λιντς;

στα 10

O Nτέιβιντ Λιντς διοργανώνει τον Οκτώβριο ένα διήμερο φεστιβάλ τέχνης στο Ace Hotel του Λος Αντζελες. Πάμε;

Πάμε στο Φεστιβάλ Τέχνης που διοργανώνει ο Ντέιβιντ Λιντς;

Το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου, φεύγουμε για LA! Στις 8 και 9 Οκτωβρίου, ο Ντέιβιντ Λιντς, από τον οποίο περιμένουμε με ανυπομονησία τον νέο κύκλο «Twin Peaks», παρουσιάζει στο The Ace Hotel το διήμερο φεστιβάλ του, με τίτλο «Festival of Disruption».

Από τις 11 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα, το φεστιβάλ θα διαδραματίζεται σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου - από την ταράτσα με τη θέα στον καλιφορνέζικο ορίζοντα, μέχρι το υπέροχο θέατρο του ισογείου, αλλά, όπως δηλώνει κι ο ίδιος, ακόμα και τους διαδρόμους ή τα ασανσέρ!

Διαβάστε επίσης: Οι αγαπημένες ταινίες του Ντέιβιντ Λιντς

David Lynch 607

Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας, installations, virtual reality, κινηματογραφικές προβολές, αλλά, κυρίως, μουσική.

Ο Λιντς έχει ήδη κλείσει τα εξής ονόματα για συναυλίες: Robert Plant, St. Vincent, Rhye, Kaitlyn Aurelia Smith, καθώς και τους Questlove και Jason Bentley για DJ sets.

To πιο ενθουσιώδες για τους φαν του Twin Peaks: ο Αντζελο Μπανταλαμέντι, αλλά και οιSky Ferreira και Xiu Xiu θα ερμηνεύσουν κομμάτια του soundtrack.

Δείτε κι αυτό: Να κάτι να περιμένεις. Ο Ντέιβιντ Λιντς ετοιμάζει την αυτοβιογραφία του.

David Lynch 607

Τι άλλο συμπεριλαμβάνει το πρόγραμμα: συζητήσεις με τους πρωταγωνιστές του Κάιλ ΜακΛάχλαν («Twin Peaks», «Μπλε Βελούδο») και Λόρα Ντερν («Μπλε Βελούδο», «Ατίθαση Καρδιά», «Inland Empire»), ομιλίες από τον σκηνοθέτη Μελ Μπρους, διάλεξη του αρχιτέκτονα Φρανκ Γκέρι και open mike συζήτηση με το κοινό με τους Ντέμπι Χάρι και Κρις Στάιν των Blondie, ενώ ο χορογράφος Ράιαν Χάφινγκτον (ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη χορογραφία του «Chandelier» της Sia, ανάμεσα σε άλλα) θα δώσει μία παράσταση επίσης.

Εχει κι άλλο. Ο Λιντς θα παρουσιάσει τις σπάνιες μικρού μήκους του, καθώς επίσης τις προβολής του ντοκιμαντέρ «Blue Velvet Revisited» και τον «Ανθρωπο Ελέφαντα».

Ολα τα έσοδα θα παραχωρηθούν στο David Lynch Foundation, τον οργανισμό που έχει ιδρύσει ο Λιντς για τον Υπερβατικό Διαλογισμό.

Το πάσο για το διήμερο φεστιβάλ κοστίζει 199 δολάρια.

Festival of Disruption: 8 και 9 Οκτωβρίου 2016, στο The Ace Hotel, 929 S. Broadway στο κέντρο του Λος Αντζελες.

Διαβάστε περισσότερα: