Buzz

O Ντέιβιντ Λόουερι έχει γυρίσει ένα ριμέικ του «Poltergeist». Oταν ήταν 7,5 ετών!

στα 10

O σκηνοθέτης του «A Ghost Story» και του «O Πιτ κι ο Δράκος του», ξεκίνησε την καριέρα του με φιλοδοξίες!

O Ντέιβιντ Λόουερι έχει γυρίσει  ένα ριμέικ του «Poltergeist». Oταν ήταν 7,5 ετών!

Ο ίδιος ο Ντέιβιντ Λόουερι εξηγεί στο blog του:

Αυτή είναι η πρώτη ταινία που γύρισα ποτέ. Ηταν το φθινόπωρο του 1988 πράγμα που σημαίνει ότι η βιντεοκασέτα από την οποία την αντέγραψα, είναι σχεδόν τριάντα χρονών. Ημουν εφτάμιση ετών τότε. Οι τελευταίοι έξι μήνες της αγαπημένης μου ηλικίας. Είχαμε μόλις μετακομίσει στο Τέξας. Ενας φίλος του πατέρα μου ήρθε να μας επισκεφθεί με την καινούρια του βιντεοκάμερα, κι εγώ ήμουν έτοιμος με σενάρια, σκηνικά και τα αδέλφια μου για καστ.

Δείτε ακόμη: O Κέισι Αφλεκ επιστρέφει (στη Ρούνι Μάρα) στο «A Ghost Story»

Αυτή ήταν η δική μου εκδοχή του «Poltergeist», το οποίο γνώριζα, αλλά σίγουρα δεν είχα δει. Το να έχω την δυνατότητα να γυρίσω μια ταινία έμοιαζε μεγαλειώδες. Δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε σκληρά για να με δείτε στην άκρη του πλάνου, αγχωμένος να σιγουρεύομαι ότι όλα θα γίνουν ακριβώς όπως ήθελα. Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό ότι θα μπορούσα να βλέπω την δράση μέσα από τον φακό. Ή ίσως ο φίλος του πατέρα μου δεν με εμπιστευόταν να κρατάω την κάμερα.

Δεν θα δείτε τα σημάδια κάποιας υπερφυσικής ιδιοφυίας εδώ, κανένα έμφυτο ταλέντο. Αλλά νιώθω ότι υπάρχει κάτι εδώ, ακόμη κι αν η ύπαρξη του δεν ήταν απόλυτα ηθελημένη.

Δείτε το φιλμάκι του εφτάχρονου Ντέιβιντ στο βίντεο:


Δείτε ακόμη: