Buzz

«Hobbs and Shaw»: Το spin-off του «Fast & Furious» θα είναι... ταινία χαρακτήρων;

στα 10

Ακούμε με επιφυλακτικότητα, περιμένουμε με ενθουσιασμό!

«Hobbs and Shaw»: Το spin-off του «Fast & Furious» θα είναι... ταινία χαρακτήρων;

Συνάντηση γιγάντων στην κυριολεξία θα είναι το «Hobbs and Shaw», το spin-off του franchise των «Fast & Furious», που ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει ο Ντέιβιντ Λιτς, στον απόηχο του «Atomic Blonde» και του «Deadpool 2».

Διαβάστε ακόμη: Και Fast και Furious και Awesome!

hobbs and shaw 607

Η ταινία θα φέρνει (ακόμα πιο) κοντά τον Λουκ Χομπς του Ντουέιν The Rock Τζόνσον και τον Ντέκαρντ Σο του Τζέισον Στέιθαμ, που «συναντήθηκαν» κινηματογραφικά για πρώτη φορά στο «Furious 7», πλακώθηκαν πολλάκις στο ξύλο αλλά κατέληξαν κι οι δυο μονοιασμένα (περιφερειακά) μέλη της Team Toretto. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Collider, ο Ντέιβιντ Λιτς αποκαλύπτει τις βασικές γραμμές που θ' ακολουθήσει στο «Hobbs and Shaw».

Διαβάστε ακόμη: «Δάγκωσε αυτό!» Τζέισον Στέιθαμ εναντίον μεγαλόδοντα στο «The Meg»

hobbs and shaw 607

«Ξεκινάμε ένα καινούριο franchise κι έτσι θέλουμε αυτή η ταινία να είναι λίγο πιο προσγειωμένη, λίγο περισσότερο επικεντρωμένη στους χαρακτήρες των κεντρικών ηρώων,» λέει ο Ντέιβιντ Λιτς στη συνέντευξή του. «Θα θέσουμε τις βάσεις για τη σχέση αυτών των δυο αντρών, αλλά ταυτόχρονα φυσικά θα έχουμε κάποιες σπουδαίες σκηνές δράσης, αυτό δηλαδή που περιμένει κανείς από ένα τέτοιου είδους franchise. Η ταινία θα έχει οπωσδήποτε στοιχεία από το DNA του σύμπαντος των Fast, αλλά θ' ακολουθήσει περισσότερο τη διαδρομή του Σο ως κατασκόπου, του Ντουέιν ως πράκτορα και, προφανώς, τη σχέση τους, τη σύγκρουσή τους, τις κουβέντες τους. Αυτή η χημεία που έχουν μεταξύ τους, αυτή θα είναι η κινητήρια δύναμη της ταινίας.»

Το «Hobbs and Shaw» προορίζεται για τις αίθουσες στις 26 Ιουλίου 2019 (ενώ το «Fast & Furious 9» για το 2020) και, φυσικά, «αυτή η χημεία που έχουν μεταξύ τους» μάς κάνει να περιμένουμε με τις μηχανές αναμμένες.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: