Buzz

Το epic είναι ευφημισμός! Ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ φέρνει πίσω τα 80s... with a vengeance!

στα 10

Μόνο αν το δεις το πιστεύεις. Και μετά μαθαίνεις πως αφορά μια ταινία - φόρο τιμής στα 80s. Και μετά μπορείς να πεθάνεις.

Το epic είναι ευφημισμός! Ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ φέρνει πίσω τα 80s... with a vengeance!

Δεν είναι η 80s γκαρνταρόμπα του «Ιππότη της Ασφάλτου», ούτε ο σκύλος με τα μάτια λέιζερ, ούτε οι φωτιές που σκάνε στο φόντο από το πουθενά. Είναι που ο Ντέιβιντ Χάσελχοφ τραγουδάει σαν να μην υπάρχει αύριο, συναντάει τον Χίτλερ (ανάμεσα σε άλλους...) σε ένα βίντεο κλιπ που καταλήγει με τον ίδιο πάνω σε ένα δεινόσαυρο και αυτό δεν είναι το πιο cult πράγμα που θα δείτε στο βίντεο κλιπ που έσκασε από το πουθενά και κάνει τη λέξη viral να μοιάζει... so 2010s.

To τραγούδι και το βίντεο κλιπ είναι μέρος της προώθησης του «Kung Fury», ένα φιλμ - mash up ταινιών της δεκαετίας του 80 που ολόκληρώνεται μετά από την επιτυχημένη crowdfunding καμπάνια της και θα κάνει πρεμιέρα στο YouTube στις 28 Μαϊου.

David Hasselhoff True Survivor

Η υπόθεση του «Kung Fury» μιλάει από μόνη της: Μετά τη δολοφονία του στενού φίλου του ήρωα της ταινίας, Kung Fury, από τον μεγαλύτερο δάσκαλο του Kung Fu και εγκληματία, τον Αδόλφο Χίτλερ (Kung Furer), ο καρατέκα αστυνομικός αποφασίζει να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο στη ναζιστική Γερμανία, ώστε να σκοτώσει τον Φίρερ και να βάλει τέλος στη ναζιστική αυτοκρατορία μια και καλή.

Δείτε εδώ το «True Survivor» και προσπαθήστε να επιβιώσετε του σοκ (που μεταξύ μας είναι κάτι παραπάνω από διασκεδαστικό):


Διαβάστε και δείτε ακόμη: