Buzz

O Ντέιβιντ Χάρμπορ ταξιδεύει στην Ανταρκτική με την Greenpeace

στα 10

Οι φανς του αγαπημένου σε όλους σερίφη Χόπερ του «Stranger Things», αυτή την φορά τον βοήθησαν να πάει μέχρι την Ανταρκτική για να χορέψει μαζί με τους αυτοκρατορικούς πιγκουίνους.

O Ντέιβιντ Χάρμπορ ταξιδεύει στην Ανταρκτική με την Greenpeace

Update 24/2: Δείτε στο τέλος του άρθρου τον Ντέιβιντ Χάρμπορ να χορεύει μαζί με τους πιγκουίνους.

Ο κόσμος δεν σταματά να δείχνει την αγάπη του για τον Ντέιβιντ Χάρμπορ. Από τον ρόλο του ως σερίφης Χόπερ στο «Stranger Things», μέχρι και την επική ομιλία του στα βραβεία SAGs το 2017, ο Χάρμπορ κατάφερε να αποκτήσει χιλιάδες ακόλουθους στο twitter. Και αυτοί έχουν βοηθήσει πολλές φορές τον Χάρμπορ να πραγματοποιήσει τα όνειρα πολλών μεγάλων φαν του ηθοποιού, όπως το να παντρέψει κι ένα από αυτούς.

Τώρα οι φαν κατάφεραν να βοηθήσουν τον Χάρμπορ ταξιδεύει στην Ανταρκτική μαζί την Greenpeace, για να συμβάλει στην έρευνα και στην συγκέντρωση στοιχείων για το Καταφύγιο του Ατλαντικού Ωκεανού για την προστασία των πιγκουίνων και των φαλαινών.

Διαβάστε ακόμα: Η Τζίλιαν Αντερσον προτιμά να μείνει γυμνή παρά να φορέσει γούνα

david harbour greenpeace 607

Ολα ξεκίνησαν όταν ο ίδιος ο Χάρμπορ έκανε ένα tweet στην Greenpeace ρωτώντας την πόσα retweets θα χρειαστούν για να τον στείλουν κάπου για να πει στα ζευγάρια των αυτοκρατορικών πιγκουίνων πως έχουν κάποιες εξαιρετικές γονικές αντιλήψεις αλλά και να χορέψει το μαζί με τους αρσενικούς πιγκουίνους το χορό του σερίφη Χόπερ, ο οποίος πλέον έχει γίνει viral. Η Greenpeace ζήτησε 200.000 retweets για να το κάνει, και οι πάνω από 800.000 ακόλουθοί του το έδωσαν σε λιγότερο από 5 ώρες.

Φυσικά η Greenpeace κράτησε τον λόγο της και προσκάλεσε τον Χάρμπορ στο πλοίο τους για να ταξιδέψει μαζί τους στην Ανταρκτική.

Ετσι ο ίδιος την Πέμπτη μαζί με την κοπέλα του την ηθοποιό Αλισον Σούντολ, η οποία παίζει τον χαρακτήρα της Κουίνι στο «Φανταστικά Ζώα και Που Βρίσκονται», ανέβηκαν στο καράβι της Greenpeace στο Λονδίνο για να πάνε στην Ανταρκτική. Σε μια συνέντευξη τύπου που έδωσε ο Χάρμπορ, λίγο πριν φύγει για το ταξίδι, είπε πως «η Greenpeace λέει πως στο Πέλαγος του Γουέντελ΄, και στις γύρω περιοχές, υπάρχει ένα πλούσιο οικοσύστημα το οποίο αποτελεί ζωτικής σημασίας για το μέλλον μας. Και ότι υπάρχουν και πιγκουίνοι εκεί. Κι εγώ θα πάω εκεί για να συζητήσω μαζί τους για τεχνικές για την ανατροφή των παιδιών και, ναι, ναι, να χορέψω μαζί τους. Και θα το κινηματογραφήσουν. Και αν έχω αρκετοί υποστήριξη θα μου το δώσουν για να σας το δείξω».

Η Σούντολ με την σειρά της είπε πως «υπάρχει ένα τεράστιο κίνημα για την προστασία εκείνων των υδάτων, τα οποία αποτελούν πολύτιμο καταφύγιο για την θαλάσσια άγρια φύση, και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα συμμετέχω στην Greenpeace ως Πρέσβειρα της Ανταρκτικής». Εμείς πάντως ελπίζουμε να δούμε σύντομα το βίντεο με τον χορό του Χάρμπορ και τους πιγκουίνους.

Διαβάστε ακόμα: Μια πολική αρκούδα στο κέντρο του Λονδίνου!

Ο Χάρμπορ δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του και καταγράφει το ταξίδι του ποστάροντας διάφορες φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό του στο instagram.

#nofilter

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Harbour (@dkharbour) στις


Update 24/2

Τελικά ο Ντέιβιντ Χάρμπορ βρέθηκε με τους πιγκουίνους και χόρεψε μαζί τους, ανεβάζοντας μάλιστα διάφορα βίντεο στο twitter του.

Διαβάστε ακόμα: O Τομ Χάρντι, ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και η Τζίλιαν Αντερσον τρέχουν... κατά του καρκίνου