Buzz

«Joe»: O Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, μας θυμίζει ότι ο Νίκολας Κέιτζ είναι καλός ηθοποιός

στα 10

Δίνοντάς του επιτέλους έναν ρόλο που δεν τον μεταμορφώνει σε καρικατούρα στην καινούρια του ταινία...

«Joe»: O Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, μας θυμίζει ότι ο Νίκολας Κέιτζ είναι καλός ηθοποιός

Υπήρξε μια εποχή που ανυπομονούσες να δεις μια ταινία με τον Νίκολας Κέιτζ στον πρωταγωνιστικό ρόλο για περισσότερους λόγους από το να διασκεδάσεις με τις εξωφρενικά υπερβολικές ερμηνείες του και τα ακόμη πιο υπερβολικά κουρέματα του.

Ναι, μοιάζει δύσκολο να το πιστέψεις βλέποντας τις πρόσφατες ταινίες του, αλλά ο Κέιτζ, υπήρξε ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του, συγκλονιστικός σε ταινίες όπως το «Αφήνοντας το Λας Βέγκας», την «Ατίθαση Καρδιά», το «Αριζόνα Τζουνιορ» και τόσες άλλες.

Ο Ντέιβιντ Γκόρντον Γκριν, μοιάζει να είναι ένας από τους σκηνοθέτες που δεν ξέχασαν ποτέ το ταλέντο που κρύβει πλέον κάτω από κακές προφορές κι ακόμη χειρότερα περουκίνι ο Κέιτζ και ακριβώς γι αυτό του έδωσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο, στην καινούρια του ταινία «Joe».

1

Το φιλμ που έκανε την πρεμιέρα του στο περασμένο φεστιβάλ της Βενετίας (διαβάστε εδώ την γνώμη μας για την ταινία), διαδραματίζεται στον αμερικάνικο νότο και αφηγείται την συνάντηση ενός δεκαπεντάχρονου αγοριού, με έναν πρώην κατάδικο που προσπαθεί να ζήσει μια ήρεμη ζωή, όχι πάντα με επιτυχία.

Ο νεαρός, (τον υποδύεται ο ο Τάι Σέρινταν του «Ενα Καλοκαίρι» και του «Δέντρου της Ζωής») και ο μεγαλύτερος άντρας θα ανακαλύψουν ο ένας στον άλλο τα στοιχεία εκείνα που λείπουν από την δική τους ζωή και θα βοηθήσουν ο ένας τον άλλο να προχωρήσουν μπροστά.

To πρώτο τρέιλερ του φιλμ, για την επικείμενη έξοδο του φιλμ στις αίθουσες της Γαλλίας είναι εδώ και μπορείτε να το δείτε πιο κάτω.

Διαβάστε ακόμη