Buzz

Ο Ντέιβ Μπαουτίστα δεν βρέθηκε τυχαία από τους «Φύλακες του Γαλαξία» στον νέο Τζέιμς Μποντ

στα 10

O Ντέιβ Μπαουτίστα αποκαλυπτει το προσωπό του από τα γυρίσματα του «Spectre» και δηλώνει ενθουσιασμένος για την προαγωγή του από Φύλακας του Γαλαξία σε κακό του Τζέιμς Μποντ.

Ο Ντέιβ Μπαουτίστα δεν βρέθηκε τυχαία από τους «Φύλακες του Γαλαξία» στον νέο Τζέιμς Μποντ

«Οταν συνάντησα τον Σαμ Μέντες τον ρώτησα δύο πράγματα. Αν ο Κος. Χινξ είναι κακός και μου απάντησε "Ναι είναι κακός". Και αν ο Κύριος Χινξ είναι έξυπνος. Και μου απάντησε "Πολύ". Αυτό είναι που μου αρέσει και στον Κύριο Χινξ: ότι είναι καλοντυμένος και έχει καλούς τρόπους. Δεν βρίσκεται εκεί μόνο για να δίνει ξύλο. Εχει αίσθηση του χιούμορ και σίγουρα γνωρίζει τι είναι η "μεταφορά" στον λόγο.»

Ο Ντραξ του «Guardians of the Galaxy», με μπαμπά από τις Φιλιππίνες και μαμά ελληνικής καταγωγής, που ως πρωταθλητής παλαιστής στο ρινγκ έφερε το όνομα «The Animal», είναι καθησυχασμένος πως ο «κακός» που θα υποδυθεί στο «Spectre» δεν θα είναι μονοδιάστατος ή απλά χαζός, ακόμη κι αν η άμεση αναφορά της παραγωγής όταν αναζητούσε τον ιδανικό ηθοποιό για το ρόλο ήταν ο Ρίτσαρντ Κίελ ως «Σαγόνιας».

Διαβάστε ακόμη: It came from outer space: Οι «Φύλακες του Γαλαξία» μιλούν στο Flix

Πρωτοπαλίκαρο προφανώς του αρχικακού Κριστόφ Βαλτζ και υψηλόβαθμός υπάλληλος της εταιρείας Spectre, ο Μπαουτίστα αποκάλυψε το προσωπό του στο νέο - αφιερωμένο στον νέο Τζέιμς Μποντ - τεύχος του περιοδικού Empire, επιβεβαιώνοντας τουλάχιστον από τη φωτογραφία πως είναι καλοντυμένος...

Dave Bautista Spectre 607

To «Spectre» είναι προγραμματισμένο για να βγει στις βρετανικές αίθουσες στις 23 Οκτωβρίου του 2015.

Διαβάστε ακόμη:

Tags: Spectre