Buzz

Σαν να μην πέρασε μια μέρα: Ακόμα πιο σπιντάτο τρέιλερ για το «T2: Trainspotting» του Ντάνι Μπόιλ

στα 10

Η παλιοπαρέα του «Trainspotting» επιστρέφει και έχει να ξεκαθαρίσει παλιούς λογαριασμούς...

Σαν να μην πέρασε μια μέρα: Ακόμα πιο σπιντάτο τρέιλερ για το «T2: Trainspotting» του Ντάνι Μπόιλ

Ο Ρέντον, ο Σπαντ, ο Sick Boy και ο Begbie είναι και πάλι εδώ, έτοιμοι για το reunion τους... Και μπορεί να μην είναι πλέον εθισμένοι στην ηρωίνη, όμως όλα δείχνουν ότι η ζωή τους δεν έχει ακριβώς αλλάξει προς το καλύτερο. Αυτό τουλάχιστον μας αφήνει να καταλάβουμε το νέο τρέιλερ για το «Trainspotting 2» (ή αλλιώς «T2: Trainspotting», όπως αναφέρεται ο τίτλος), το οποίο μας προσφέρει μερικά ακόμα στοιχεία για την υπόθεση του πολυαναμενόμενου σίκουελ (μεταξύ άλλων, υπαινίσσεται την προδοσία του χαρακτήρα του Γιούαν ΜακΓκρέγκορ απέναντι στην παρέα), κυρίως όμως μας δίνει περισσότερες εικόνες για τους κεντρικούς ήρωές του, είκοσι χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, και -τουλάχιστον κινηματογραφικά- μοιάζει να διαθέτει την ίδια ηλεκτρισμένη ενέργεια που διέκρινε και το πρωτότυπο φιλμ.

Διαβάστε ακόμη: Γιούαν ΜακΓκρέγκορ επί δύο στον τρίτο κύκλο του «Fargo»!

Trainspotting 2 607

Δεδομένου ότι επρόκειτο για μια από τις πιο εμβληματικές βρετανικές ταινίες της δεκαετίας του ’90, της οποίας ο σκηνοθέτης απολαμβάνει πλέον οσκαρικές δάφνες, ήταν πραγματικά άξιο απορίας πώς το «Trainspotting» του Ντάνι Μπόιλ δεν είχε δει μέχρι σήμερα μια κινηματογραφική συνέχεια να βρίσκει το δρόμο της προς τις αίθουσες.

Πάνε τουλάχιστον δέκα χρόνια από τότε που ο συγγραφέας του βιβλίου στο οποίο βασίστηκε η ταινία, Ερβιν Γουέλς, επανέφερε αρκετούς από τους χαρακτήρες του πρωτότυπου στις σελίδες του «Porno», ωστόσο, παρά τις φήμες που κυκλοφορούσαν κατά διαστήματα για ένα ενδεχόμενο σίκουελ, τίποτα δεν είχε προχωρήσει παρά τις διαβεβαιώσεις του Μπόιλ ότι κάτι τέτοιο περιλαμβάνεται στα σχέδιά του.

Trainspotting 2 607

Τον περασμένο Μάιο, όμως, ένα βίντεο έκανε την εμφάνισή του, δίνοντας επιτέλους χειροπιαστές αποδείξεις και ανακοινώνοντας ουσιαστικά τρία πράγματα. Χωρίς νέο υλικό, αλλά με ένα σπιντάτο μοντάζ σκηνών από το «Trainspotting» του 1996, το βίντεο ανακοίνωνε επίσημα την έναρξη των γυρισμάτων στις 16 Μαΐου, την ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας στις αίθουσες στις 27 Ιανουαρίου του 2017 (πολύ πιο γρήγορα απ’ ό,τι θα έλπιζε ακόμα κι ο πιο ανυπόμονος θαυμαστής!) και, κυρίως, την επιστροφή της βασικής τετράδας πρωταγωνιστών: Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Γιούεν Μπρένερ, Τζόνι Λι Μίλερ και Ρόμπερτ Καρλάιλ, αλλά και του σεναριογράφου Τζον Χοτζ.

Trainspotting 2 607

Μέχρι να μάθουμε, λοιπόν, σε ποια κατάσταση ακριβώς θα συναντήσουμε τώρα τους ήρωες που έκαναν ανάστατο το Εδιμβούργο στην πρώτη ταινία (η λογοτεχνική συνέχεια του Γουέλς τους ήθελε μπλεγμένους με την πορνογραφία), δείτε παρακάτω το ολοκαίνουργιο τρέιλερ που μας έρχεται από τη Βραζιλία κι ετοιμαστείτε να διαλέξετε ξανά τρόπο ζωής.


Διαβάστε ακόμη

Transparent 2 607