Buzz

Ο Ντάνιελ Κρεγκ δε θέλει να ξεχνάμε ότι ο Τζέιμς Μποντ είναι μισογύνης

στα 10

Μπορεί να είναι εξαιρετικά σέξι κι ο ρόλος να του ταιριάζει γάντι, αλλά ο Ντάνιελ Κρεγκ δε μοιάζει να συμπαθεί τρομερά τον Πράκτορα που χρόνια τώρα υποδύεται.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ δε θέλει να ξεχνάμε ότι ο Τζέιμς Μποντ είναι μισογύνης

Μέρος της γοητείας του Ντάνιελ Κρεγκ - και του Τζέιμς Μποντ άλλωστε - είναι ότι μοιάζει πολύ σίγουρος για τον εαυτό του. Ετσι, στις άφθονες συνεντεύξεις που δίνει τελευταία για την προώθηση του «Spectre» (που θα έρθει στις ελληνικές οθόνες ), μοιάζει να λέει ευθαρσώς ό,τι έχει στο κεφάλι του, προκαλώντας πονοκεφάλους στους publicists του. Σε δυο συνεντεύξεις που έδωσε πρόσφατα, στο indiewire και στο Red Bulletin, φρόντισε ν' αποσυνδέσει τον εαυτό του από τις «μισογυνικές» πεποιθήσεις του ήρωά του.

spectre 607

«Ελπίζω ότι ο δικός μου Μποντ δεν είναι τόσο σεξιστής και μισογύνης όσο οι παλιότερες απεικονίσεις του στην οθόνη,» λέει ο Ντάνιελ Κρεγκ. «Ο κόσμος έχει αλλάξει. Εγώ οπωσδήποτε δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Αλλά εκείνος είναι.» Μάλιστα, ο Κρεγκ θεωρεί ότι αυτό είναι κι ένα από τα στοιχεία του που ελκύουν τις γυναίκες: «Ο Μποντ μπορεί να φερθεί με αβρότητα. Κάποιες φορές, τουλάχιστον. Είναι ευαίσθητος, κάνει όλα όσα χρειάζεται και προσέχει τους άλλους και την οικογένειά του. Είναι κάποιος που θα σου ανοίξει την πόρτα - σε όλους δηλαδή, όχι μόνο στις γυναίκες. Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι στην πραγματικότητα είναι ένας μισογύνης. Πολλές γυναίκες νιώθουν να τις τραβάει κυρίως επειδή ενσαρκώνει ένα είδος κινδύνου και γιατί ποτέ δε μένει κοντά τους για πολύ.» Κάτι μας λέει ότι ο Ντάνιελ Κρεγκ έχει κακοπάθει από τις γυναίκες τελευταία...

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το «Spectre»: