Buzz

Είναι οριστικό: Ο Ντάνιελ Κρεγκ θα είναι ο Bond 25

στα 10

Το σίριαλ της φημολογούμενης διαδοχής φαίνεται ότι πλησιάζει επιτέλους στο τέλος του.

Είναι οριστικό: Ο Ντάνιελ Κρεγκ θα είναι ο Bond 25

Μία μόλις μέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της ημερομηνίας εξόδου της επόμενης ταινίας Τζέιμς Μποντ από την EON Productions, η οποία πολύ λακωνικά αποκάλυπτε αυτό και τίποτα άλλο, μια νέα είδηση έρχεται να βάλει οριστικά τέλος στα φημολογούμενα σενάρια για τη διαδοχή του Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του πράκτορα 007.

Και μπορεί να μην αποτελεί ακόμα επίσημη ανακοίνωση, αλλά προέρχεται από τους έγκυρους New York Times, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι δύο πηγές από το μέτωπο της παραγωγής του 25ου Μποντ, οι οποίες γνωρίζουν το θέμα αλλά «μίλησαν με την προϋπόθεση να παραμείνουν ανώνυμες για να αποφύγουν προστριβές με τις εταιρείες EON και MGM», επιβεβαιώνουν ότι ο Ντάνιελ Κρεγκ θα επιστρέψει για πέμπτη φορά στον διάσημο ρόλο κι ότι το θέμα έχει ουσιαστικά λήξει οριστικά.

Διαβάστε ακόμη: Ο Bond 25 έχει ημερομηνία εξόδου! Αλλά όχι απαραίτητα Ντάνιελ Κρεγκ...

Daniel Craig Bond 607

Προς το παρόν, ωστόσο, οι μόνες επίσημες ανακοινώσεις μέχρι τώρα αφορούν την πρεμιέρα της ταινίας στις 8 Νοεμβρίου 2019 και τα ονόματα των σεναριογράφων Νιλ Πέρβις και Ρόμπερτ Γουέιντ, οι οποίοι θα υπογράψουν ακόμα μια περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ.

Ολα δείχνουν, πάντως, ότι ο Τομ Χάρντι θα χρειαστεί μάλλον να περιμένει λίγο ακόμα για να πάρει τα σκήπτρα του ρόλου του διασημότερου κινηματογραφικού κατασκόπου όλων των εποχών.

Κι εμείς θα χρειαστεί να κάνουμε λίγη ακόμα υπομονή μέχρι να μάθουμε αν μαζί με τον Ντάνιελ Κρεγκ θα ικανοποιηθούν και οι υπόλοιπες επιθυμίες της παραγωγού Μπάρμπαρα Μπρόκολι για τo ιδανικό επιτελείο που έχει στο μυαλό της για τον 25ο Bond.

Διαβάστε ακόμη