Buzz

«Hello, it’s me again!»: Ο Ντάνιελ Κρεγκ και η Αντέλ επιστρέφουν για τον επόμενο Τζέιμς Μποντ

στα 10

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται οι τελευταίες φήμες από το μέτωπο των παραγωγών των ταινιών 007.

«Hello, it’s me again!»: Ο Ντάνιελ Κρεγκ και η Αντέλ επιστρέφουν για τον επόμενο Τζέιμς Μποντ

Μπορεί ο Ντάνιελ Κρεγκ να είχε δηλώσει ότι θα προτιμούσε να κόψει τις φλέβες του αντί να επιστρέψει στο ρόλο του Τζέιμς Μποντ, ωστόσο οι φήμες δεν λένε να σταματήσουν να οργιάζουν προς κάθε κατεύθυνση, μία θέλοντας τον Βρετανό ηθοποιό να έχει τελειώσει οριστικά με τον υπερκατάσκοπο που όλοι αγαπήσαμε και μία να αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να επανέλθει για μερικές ακόμα ταινίες της σειράς, με βασικό δέλεαρ (φυσικά) την εξωφρενικά παχυλή αμοιβή.

Το σίγουρο είναι ότι οι παραγωγοί των ταινιών δεν σταμάτησαν ποτέ να εκφράζουν την προτίμησή τους στον Κρεγκ, δηλώνοντας με κάθε αφορμή ότι παραμένει η πρώτη τους επιλογή για το ρόλο σε περίπτωση που εκείνος επιθυμούσε να δεσμευτεί και πάλι.

Διαβάστε ακόμη: Στον «Bond 25», ο (ας πούμε) Ντάνιελ Κρεγκ θα σώσει τον κόσμο. Από τον Ντόναλντ Τραμπ

Daniel Craig Bond 607

Κι αν πιστέψουμε τα χτεσινά δημοσιεύματα της βρετανικής εφημερίδας Mirror, το σίριαλ για την εμπλοκή του Ντάνιελ Κρεγκ και τους άλλους υποψήφιους μνηστήρες του ρόλου έχει ουσιαστικά λήξει, με τον ηθοποιό να κατοχυρώνει και πάλι τον χαρακτήρα του 007, τουλάχιστον για την επόμενη ταινία.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά η Αντέλ ενδέχεται να αναλάβει και πάλι να ερμηνεύσει το τραγούδι των τίτλων, όπως έκανε με το «Skyfall», που της χάρισε το Οσκαρ και τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Τραγουδιού.

Σύμφωνα με τη Mirror, η παραγωγός Μπάρμπαρα Μπρόκολι έχει εξασφαλίσει ήδη τη συμμετοχή του Κρεγκ στην 25η κινηματογραφική περιπέτεια του Τζέιμς Μποντ, ενώ είναι πεπεισμένη ότι θα καταφέρει το ίδιο και με την Αντέλ.

Τα νέα είναι σίγουρα ευχάριστα για το franchise, αλλά μάλλον θα χρειαστούμε μια επίσημη ανακοίνωση προκειμένου να πειστούμε ολοκληρωτικά.

Διαβάστε ακόμη