Buzz

O Ρόμπερτ Πάτινσον και το μικρό του πόνι. Πρώτη γεύση από το «Damsel»

στα 10

Το αλλοπρόσαλλο γουέστερν των αδελφών Ζέλνερ υπόσχεται σλάπστικ απολαύσεις.

O Ρόμπερτ Πάτινσον και το μικρό του πόνι. Πρώτη γεύση από το «Damsel»

Εχοντας κάνει το ντεμπούτο του στο φεστιβάλ του Sundance και τώρα ετοιμάζεται για την ευρωπαϊκή του πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Βερολίνου, το καινούριο φιλμ των δημιουργών του «Kid Thing» και του «Kumiko, Τhe Treasure Hunter» μας δείχνει τις πρώτες εικόνες του.

damsel 607

Δείτε ακόμη: Berlinale 2018: Αυτές είναι οι ταινίες που διαγωνίζονται για τη Χρυσή Αρκτο!

O Ρόμπερτ Πάτινσον πρωταγωνιστεί στον ρόλο ενός μάλλον ατζαμή πιονιέρου ο οποίος διασχίζει την Αγρια Δύση αναζητώντας την Πηνελόπη του –κυριολεκτικά, αυτό είναι το όνομα της αγαπημένης του- φέρνοντας μαζί του ως δώρο γάμου ένα μικροσκοπικό πόνι με το όνομα Μπατερσκοτς κι έναν (κάτι σαν) wedding planner με ιδιαίτερη αγάπη στο ποτό.

damsel 607

Μόνο που η Πηνελόπη απ ότι φαίνεται έχει πέσει θύμα απαγωγής και θα πρέπει να διασωθεί από τον απαγωγέα της. Αρκεί να θέλει και η ίδια να ξεφύγει, κάτι που δεν μοιάζει να συμβαίνει. Όπως και τίποτα άλλο απ΄όσα ορίζουν ένα τυπικό γουέστερν δεν μοιάζει να συμβαίνει στην ταινία των Ντέιβιντ και Νέιθαν Ζέλνερ που αποδομεί με χιούμορ και σάτιρα όλους τους κανόνες του είδους όπως μπορείτε να δείτε και στο πρώτο κλιπ από το φιλμ.


Δείτε επίσης;