Buzz

Η Ντακότα Τζόνσον ξεπερνά τον εφιάλτη του «Suspiria» με μια φωτογράφιση μόδας

στα 10

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό W, η Ντακότα Τζόνσον μιλά για τις εμπειρίες της στα γυρίσματα του «Suspiria» και φωτογραφίζεται από τον Λούκα Γκουαντανίνο - φυσικά.

Flix Team
Η Ντακότα Τζόνσον ξεπερνά τον εφιάλτη του «Suspiria» με μια φωτογράφιση μόδας

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ντακότα Τζόνσον περιγράφει πως τα γυρίσματα της «Suspiria» του Λούκα Γκουαντανίνο ήταν τόσο δύσκολα όσο ενοχλητική ελπίζουν να είναι και η ταινία για το κοινό.

«Εχω μια ενδιαφέρουσα σχέση με την ταινία γιατί τα γυρίσματά της ήταν εξαιρετικά έντονα για μένα», περιγράφει η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο περιοδικό W. «Ολοι νιώσαμε πολύ παθιασμένοι μ' αυτήν, και το να τη βλέπουμε τώρα στην τελική της μορφή είναι πραγματικά ένα αίσθημα ικανοποίησης. Αλλά είναι τρελό! Είναι ένα τρελό, τρελό φιλμ, απόλυτα ανησυχητικό, και είναι υπέροχο το πόσο άβολα σε κάνει να νιώθεις. Αν δεν είχα δει τόσες πολλές ταινίες, θα πίστευα ότι είναι το απόλυτο mindfuck».

Διαβάστε ακόμη: Τα παιχνίδια της Τίλντα Σουίντον και του Λουτς Εμπερσντορφ της «Suspiria» παραείναι meta

Dakota Johnson 607

Και σαν να μην έφτανε η ούτως ή άλλως σκληρή προπόνηση για τις απαιτητικές σκηνές χορού, η Τζόνσον περιγράφει τα ίδια τα γυρίσματα, που πραγματοποιήθηκαν σε ένα εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στις Ιταλικές Αλπεις, σαν κάτι βγαλμένο από ταινία τρόμου: «Είχα εφιάλτες, τρελούς εφιάλτες. Δεν ήταν ότι το σκηνικό ήταν στοιχειωμένο. Αλλά δεν ήταν ένα εύκολο, άνετο γύρισμα. Ηταν κρύα και σκοτεινά, και ο κόσμος τραυματιζόταν. Εγώ τραυματίστηκα. Υπήρχε πολλή σωματική δραστηριότητα, εκτός από την υποκριτική. Θα γυρίζαμε όλη μέρα, και μετά θα περνούσαμε μερικές ώρες να προπονούμαστε σε αυτό το κρύο, υγρό ξενοδοχείο. Χτύπησα την πλάτη μου, μετά έναν μυ σε σημείο που δεν μπορούσα να κινηθώ. Πράγματα σαν αυτά συνέβαιναν όλη την ώρα».

Και σαν αντίδοτο στη δοκιμασία των γυρισμάτων, η Τζόνσον και ο Γκουαντανίνο αποφάσισαν να κάνουν κάτι ελαφρώς πιο ευχάριστο: τη φωτογράφιση μόδας που συνοδεύει τη συνέντευξή της.

Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω και μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

Dakota Johnson 607

Dakota Johnson 607

Dakota Johnson 607

Dakota Johnson 607

Dakota Johnson 607

Dakota Johnson 607

Dakota Johnson 607

Διαβάστε ακόμη