Buzz

D23 2017: Οι πρώτες πληροφορίες για το «Toy Story 4»

στα 10

Το D23 Expo της Disney ξεκίνησε και οι πρώτες πληροφορίες για την πολυαναμενόμενη συνέχεια του «Toy Story» είναι εδώ, αλλά ο Τζον Λάσετερ δεν θα αναλάβει την σκηνοθεσία αυτή την φορά.

D23 2017: Οι πρώτες πληροφορίες για το «Toy Story 4»

Με τo D23 Expo, την διετή συνάντηση του επίσημου fan club της Disney, να έχει ήδη ξεκινήσει, οι πληροφορίες που έρχονται από την άλλη άκρη του Ατλαντικού για τις νέες ταινίες του κινηματογραφικού αυτού κολοσσού είναι αρκετά ενδιαφέρουσες.

Μια από τις παρουσιάσεις που διεξάχθηκαν στο Anaheim Convention Center της Καλιφόρνια, ήταν και αυτή της πολυαναμενόμενης ταινίας «Toy Story 4». Στην σκηνή ανέβηκε ο Τζον Λάσετερ για να ανακοινώσει, προς μεγάλη έκπληξη όλων, πως δεν είναι πια ο σκηνοθέτης της ταινίας και πως ο Τζος Κούλεϊ, ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας μικρού μήκους της Pixar «Riley’s First Date», ο οποίος είχε προσληφθεί για να δουλέψει στην σκηνοθεσία μαζί με τον Λάσετερ όταν ξεκίνησε η παραγωγή της ταινίας, θα αναλάβει πλέον τα ηνία. Ο ίδιος ο Λάσετερ, όπως ανακοίνωσε, θα αναλάβει μόνο την παραγωγή της.

Διαβάστε ακόμα: Ετοιμαστείτε για περισσότερες παπιοπεριπέτειες! Τα «Ducktales» επιστρέφουν

toy story 4

Το «Toy Story 4» αποτελεί ένα καινούργιο κεφάλαιο στις ζωές των Γούντι και Μπαζ Λάιτγιαρ άλλα και όλων των υπόλοιπων παιχνιδιών, ενώ η ιστορία θα επικεντρώνεται στο ρομάντζο μεταξύ των Γούντι και της Μπο Μπιπ. Θα διαδραματίζεται 8 χρόνια μετά τα γεγονότα του «Toy Story 3» με τους Γούντι και Μπαζ να ξεκινούν ένα ταξίδι για να βρουν την Μπο Μπιπ, η οποία έχει χαθεί.

Ο Λάσετερ παραδέχθηκε πως το «Toy Story 3» έκλεισε την σειρά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και πως για πολύ καιρό δεν το συζητούσαν για να κάνουν μια ακόμη συνέχεια. Αλλά όταν ο ίδιος και οι υπόλοιποι σεναριογράφοι της σειράς ήρθαν με μια νέα ιδέα, ο Λάσετερ είπε πως δεν μπορούσε να σταματήσει να μιλάει για αυτή. Έπρεπε να γίνει ταινία και ήθελε να την σκηνοθετήσει ο ίδιος (κάτι που τελικά δεν κατάφερε).

Στο «Toy Story 4» επιστρέφουν οι Τομ Χανκς και Τιμ Αλεν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ενώ ο Ράντι Νιούμαν, για άλλη μια φορά, θα γράψει την μουσική της ταινίας. Οι νέες περιπέτειες του Γούντι, του Μπαζ και της παρέας τους αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις αίθουσες στις 21 Ιουνίου 2019. Η ταινία ήταν να αρχικά βγει το καλοκαίρι του 2018, αλλά αντικαταστάθηκε από το «Incredibles 2» μετά από προβλήματα στην παραγωγή.

Περισσότερη Disney: