Buzz

D23 2017: Η Pixar ετοιμάζει καινούργια ταινία

στα 10

Οι πρώτες πληροφορίες για την νέα, ατιτλοφόρητη, ταινία της Pixar μιλούν για ένα επικό ταξίδι δυο αδερφών να βρουν τον νεκρό τους πατέρα. Κι όχι δεν μιλάμε για την συνέχεια του «Coco».

D23 2017: Η Pixar ετοιμάζει καινούργια ταινία

Πέρα από τις πληροφορίες γύρω από το «Toy Story 4», η Pixar ανακοίνωσε και τα σχέδια της για μια νέα ταινία η οποία θα κυκλοφορήσει ή το 2020 ή το 2021, ανάλογα με το πως θα προχωρήσει η παραγωγή της. H ακόμα ατιτλοφόρητη ταινία της θα διαδραματίζεται στα προάστια ενός φανταστικού κόσμου, ο οποίος θα μοιάζει αρκετά με τον δικό μας, με την μαγεία να έχει σχεδόν χαθεί και έχοντας αντικατασταθεί από την τεχνολογία.

Διαβάστε περισσότερα: D23 2017: Οι πρώτες πληροφορίες για το «Toy Story 4»

Στον κόσμο αυτόν κυκλοφορούν δράκοι, ξωτικά, τρολς, μονόκεροι και άλλα φανταστικά πλάσματα, αλλά τα πάντα δείχνουν μίζερα και κατεστραμμένα. Ακόμα και οι μονόκεροι τρώνε από τα σκουπίδια. Την σκηνοθεσία της έχει αναλάβει ο Νταν Σκάνλον, ένας από τους σκηνοθέτες του «Monsters University». Η ταινία θα μιλάει για δυο αδέρφια που έχουν χάσει τον πατέρα τους πρόσφατα και μαθαίνουν για αυτόν τον φανταστικό κόσμο όπου μπορούν να τον ξαναβρούν και να περάσουν άλλη μια μέρα μαζί του. Κι όχι δεν είναι η συνέχεια του «Coco».

Ο Σκάνλον είπε πως θα το συνδυάσει το φανταστικό με το πραγματικό καθώς ο κόσμος έχει χάσει το ενδιαφέρον του στην μαγεία, μιας και είναι δύσκολο να πετύχει ένα καλό μαγικό ξόρκι και τους κατοίκους του απλά να αδιαφορούν. Για τον Σκάνλον η ταινία αυτή είναι αρκετά προσωπική μιας και όταν ήταν μικρός έχασε τον πατέρα του σε πολύ μικρή ηλικία και τον είχε δει μόνο σε φωτογραφίες ενώ εν είχε ακούσει ποτέ την φωνή του. Εφηβος πια, η οικογένειά τού του έδωσε μια κασέτα με την ηχογραφημένη φωνή του πατέρα του να λέει μόνο ένα «αντίο». Αυτό και μόνο ήταν κάτι σαν μαγικό για εκείνο και τον αδερφό του.

Περισσότερη Disney: