Buzz

Pretty, pretty, pretty good news: To «Curb Your Enthusiasm» επιστρέφει με 9ο κύκλο

στα 10

Αργά χθες το βράδυ έφτασαν τα νέα και στην Ελλάδα: το ΗΒΟ επαναφέρει την αγαπημένη, πικρά κωμική σειρά του Λάρι Ντέιβιντ για τον 9ο της κύκλο.

Pretty, pretty, pretty good news: To «Curb Your Enthusiasm» επιστρέφει με 9ο κύκλο

Αυτό κι αν ήταν hiatus! Εχοντας ολοκληρώσει τον 8ο της κύκλο το 2011, η βραβευμένη με ΕΜΜΥ και Χρυσές Σφαίρες κωμική σειρά του Λάρι Ντέιβιντ φαινόταν να έχει ολοκληρωθεί. Τουλάχιστον αυτό είχε αποφασίσει τότε ο ίδιος ο Ντέιβιντ.

Χθες όμως, ο ο Κέισι Μπλόιζ, ο Πρόεδρος του ΗΒΟ, είχε μερικά pretty pretty pretty good news. Το «Curb Your Enthusiasm» θα επιστρέψει με 9ο κύκλο. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Λάρι αποφάσισε να επιστρέψει με νέα σεζόν του "Curb" και ανυπομονούμε να ανακαλύψουμε τι έχει σκαρφιστεί» δήλωσε ο Μπλόιζ.

Διαβάστε επίσης: Η Τζένιφερ Λόρενς είναι ερωτευμένη με τον Λάρι Ντέιβιντ αλλά αυτός δεν τη θέλει!

curb 607

Η δήλωση του ίδιου του Ντέιβιντ (απάντηση στο γιατί το μετάνιωσε κι επιστρέφει) ήταν τόσο απολαυστικά χαρακτηριστική: «Για να χρησιμοποιήσω τα αθάνατα λόγια του Ιουλιου Καίσαρα: "Εφυγα, δεν έκανα τίποτα, επιστρέφω"...» (σ.σ. «Ηρθα, είδα, ενίκησα»)

Το «Curb Your Enthusiasm» έκανε πρεμιέρα στο ΗΒΟ το 2000 και πρόβαλε τους 8 κύκλους του μέσα σε 11 χρόνια, με ένα ρεκόρ: με 80 συνολικά επεισόδια είναι η πιο μεγάλη σειρά του ΗΒΟ μέχρι στιγμής.

Curb 607 3

Ο Ντέιβιντ (να θυμίσουμε ότι επίσης ήταν ο συνσεναριογράφος και συνδημιουργός του «Seinfeld», της πιο επιτυχημένης τηλεοπτικής κωμικής σειράς των τελευταίων 20 χρόνων στην Αμερική) γράφει κι ερμηνεύει μία υπερβολή του τόσο αξιολάτρευτα μισάνθρωπου, τσιγγούνη, δύσπιστου εαυτού του και των φίλων του, μπερδεύοντας την πραγματικότητα με την τραβηγμένη καρικατούρα όλων των στερεότυπων και σχολιάζοντας καυστικά και ξεκαρδιστικά τα ελαττώματά μας.

Ανυπομονούμε!

[To παρακάτω παράδειγμα του χιούμορ του Ντέιβιντ, εξαιρετικά αφιερωμένο στους Ελληνες και τις ουρές.]


Διαβάστε και δείτε ακόμα: