Buzz

«Beware»! Το τρέιλερ του «Crimson Peak» του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο είναι τρομακτικά υπέροχο!

στα 10

O Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο ανοίγει τη σοφίτα του «Crimson Peak» για να αποκαλύψει στο πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας του μερικά από τα... τέρατα που θα στοιχειώσουν τη Μία Γουασικόφσκα και τους θεατές.

«Beware»! Το τρέιλερ του «Crimson Peak» του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο είναι τρομακτικά υπέροχο!

Το «Crimson Peak» παρακολουθεί τη σκοτεινή ιστορία μιας συγγραφέως (Μία Γουασικόφσκα) που, έχοντας πρόσφατα βιώσει μεγάλη οικογενειακή τραγωδία, διχάζεται ανάμεσα στον έρωτά της για έναν παιδικό φίλο και την έλξη της για έναν μυστηριώδη, χαρισματικό άγνωστο (Τομ Χίντλστον), που θα την παρασύρει σε μονοπάτια του πάθους. Προσπαθώντας να ξεφύγει από τα φαντάσματα του παρελθόντος της, βρίσκει καταφύγιο σ' ένα σπίτι που αναπνέει, ματώνει και... θυμάται. Εκεί θα συναντήσει περισσότερα απ’ όσα ποτέ περίμενε, συμπεριλαμβανομένων μια ζηλιάρας αδελφής (Τζέσικα Τσαστέιν) και αρκετών σκελετών, μεταφορικών και μη, κρυμμένων στα ντουλάπια.

Γραμμένο από τον ίδιο τον Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο, αμέσως μετά τον «Λαβύρινθο του Πάνα», το «Crimson Peak» είναι κατά τον ίδιο μια ιστορία φαντασμάτων και ένα γοτθικό ρομάντζο: «Νομίζω ότι το κοινό έχει βαρεθεί τις ταινίες τρόμου που βασίζονται σε υλικό που έχει βρεθεί (βλ. «Paranormal Activity») και χαμηλούς προϋπολογισμούς. Με αυτήν την ταινία ήθελα να αποτίσω φόρο τιμής στις "μεγάλες κυρίες" του είδους ταινιών με στοιχειωμένα σπίτια, όπως το "The Haunting" του Ρόμπερτ Γουάιζ, το "Innocents" του Τζακ Κλέιτον.»

Διαβάστε ακόμη: Ο Τομ Χίντλστον αγκαλιάζει το σκοτάδι στο «Crimson Peak» του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο

Το τρέιλερ του «Crimson Peak» που μόλις κυκλοφόρησε είναι ό,τι περιμέναμε και λίγο ακόμη από το γοτθικό horror του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο, με ειδική μνεία στην Τζέσικα Τσαστέιν που κλέβει την παράσταση από τη Μία Γουασικόφσκα και τον Τομ Χίντλστον.


Η ταινία θα βγει στις αίθουσες το Φθινόπωρο του 2016, αλλά μέχρι τότε κρατήστε κάτι σαν υπενθύμιση.

Διαβάστε ακόμη: To 2015 είναι εδώ και αυτές είναι οι ταινίες που δεν μπορούμε να περιμένουμε για να δούμε!

Crimson Peak Poster 607

Tags: Crimson Peak