Buzz

Ετσι βλέπει την Τζέσικα Τσαστέιν ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο

στα 10

Ντελ Τόρο goes goth! Η πρώτη φωτογραφία του «Crimson Peak» προετοιμάζει για τοίχους που ανασαίνουν...

Ετσι βλέπει την Τζέσικα Τσαστέιν ο Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο

Αν κάτι ταιριάζει γάντι (κατά προτίμηση μαύρο) στον Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο είναι το gothic θρίλερ, γι' αυτό η νέα του ταινία, το «Crimson Peak» μάς βρίσκει με ανεβασμένες προσδοκίες. Ακόμα περισσότερο τώρα που η πρώτη φωτογραφία από το φιλμ, δημοσιευμένη στο Entertainment Weekly, κάνει το γύρο του internet, παρουσιάζοντας την Τζέσικα Τσαστέιν σαν ηρωίδα βγαλμένη από ταινία του Βαλ Λούτον, ή από το στούντιο της Hammer.

Το «Crimson Peak» παρακολουθεί τη σκοτεινή ιστορία μιας συγγραφέως που, έχοντας πρόσφατα βιώσει μεγάλη οικογενειακή τραγωδία, διχάζεται ανάμεσα στον έρωτά της για έναν παιδικό φίλο και την έλξη της για έναν μυστηριώδη άγνωστο. Προσπαθώντας να ξεφύγει από τα φαντάσματα του παρελθόντος της, βρίσκει καταφύγιο σ' ένα σπίτι που αναπνέει, ματώνει και... θυμάται.

Ναι, η μικρή σύνοψη ακούγεται συναρπαστική, το ίδιο και το καστ που, εκτός από την Τζέσικα Τσαστέιν στον πρωταγωνιστικό ρόλο, περιλαμβάνει τη Μία Γουασικόφσκα που δεν αφήνει goth για goth, ο Τσάρλι Χάναμ κι ο Τομ Χίντλστον. Η ταινία θα είναι έτοιμη για έξοδο στις 16 Οκτωβρίου, του 2015, συμπτωματικά την ίδια ημερομηνία που πήρε, όπως μάθαμε σήμερα, το νέο ψυχροπολεμικό δράμα του Στίβεν Σπίλμπεργκ. Δείτε την ατμοσφαιρική φωτογραφία παρακάτω και περιμένουμε περισσότερα.

Διαβάστε ακόμη:

crimson peak 607