Buzz

To «Crazy Ex-Girlfriend» μάς καλωσορίζει στο 2ο κύκλο με μία παρωδία του «Lemonade» της Beyonce

στα 10

Εμμονικές πρώην, καριέρα vs προσωπική ζωή, αυτοί που θέλουμε κι αυτοί που μας θέλουν, sit-com, μιούζικαλ, σάτιρα. Να γιατί το «Crazy Ex-Girlfriend» διαφημίζει το δεύτερο κύκλο του με μία παρωδία του «Lemonade» της Queen B. Δείτε το βίντεο...

To «Crazy Ex-Girlfriend» μάς καλωσορίζει στο 2ο κύκλο με μία παρωδία του «Lemonade» της Beyonce

Ηταν μία από τις εκπλήξεις της περσινής χρονιάς! Το «Crazy Ex-Girlfriend» που ακολουθεί την μοναχική, καριερίστα, γεμάτη νευρώσεις δικηγόρο Ρεμπέκα από την Νέα Υόρκη σε κωμόπολη της Καλιφόρνια που μένει το πρώην αγόρι της (πιστεύοντας ότι πρέπει να ακολουθήσει την καρδιά της και την υπόσχεση ευτυχίας) διαδκέδασε τις εμμονές μας για τις σχέσεις με τους νυν, τους πρώην και τον εαυτό μας. Και το έκανε τραγουδιστά: οι ήρωες ξεσπούν σε μουσικοχορευτικά νούμερα, γραμμένα με σουρεαλισμό και χιούμορ και η δημιουργός και πρωταγωνίστρια Ρέιτσελ Μπλουμ είναι σκέτη, αυτοσαρκαστική, απόλαυση.

Εχοντας κερδίσει τη Χρυσή Σφαίρα Α' Γυναικείου Κωμικού ρόλου (και με 4 υποψηφιότητες για ΕΜΜΥ), η Μπλουμ και το καστ της επιστρέφουν για το δεύτερο κύκλο που, από ό,τι δείχνει, θα είναι ακόμα πιο φευγάτος.

Αναλυτική τηλεοπτική ενημέρωση: Αυτές είναι οι 50 τηλεοπτικές πρεμιέρες του Σεπτέμβρη

Crazy Ex-Girlfriend Lemonade 607 1

Με την πρεμιέρα της 2ης σεζόν να είναι προγραμματισμένη για τις 21 Οκτωβρίου, η Ρέιτσελ Μπλουμ έχει ξεφύγει εντελώς - τα βίντεο που ανεβαίνουν καθημερινά στο Ιντερνετ ξεπερνούν το mainstream promotion.

Δείτε το trailer: Μάς έλειψες «Crazy Ex-Girlfriend» (trailer 2ου κύκλου)

Crazy Ex-Girlfriend Lemonade 607 2

Δείτε τη στο σημερινό viral της μέρας, να παρωδεί την Beyonce και το «Lemonade» της.

Αυτό το μονίμως αυτοσαρκαζόμενο κορίτσι το αγαπάμε.

.

Διαβάστε και δείτε ακόμα: