Buzz

Οταν ο Αντονι Μπουρντέν έκανε το τραπέζι στον Φράνσις Φορντ Κόπολα

στα 10

Οι δυο άντρες μοιράστηκαν ένα γέυμα πέντε πιάτων και συζήτησαν για το σινεμά, το φαγητό, τις ρίζες και την οικογένεια. Δείτε τα βίντεο.

Οταν ο Αντονι Μπουρντέν έκανε το τραπέζι στον Φράνσις Φορντ Κόπολα

Η συνάντησή τους πραγματοποιήθηκε για την σειρά του Αντονι Μπουρντέν στο CNN «Parts Unkown» στο Παλάτσο Μαργκερίτα στην Νότια Ιταλία και οι δυο άντρες συζήτησαν για την τέχνη και την ζωή, απολαμβάνοντας μερικά πιάτα που αναμφίβολα θα σας ανοίξουν την όρεξη.

Η κουβέντα τους, χωρισμένη σε πέντε μέρη, όσο και τα πιάτα του γεύματος περιστράφηκε τόσο γύρω από την γεύση του φαγητού όσο κι αυτή της ζωής με τον Φράνσις Φορντ Κόπολα να αποκαλύπτει το μυστικό της δικής του ευτυχίας.

coppola bourdain, 607

«Δεν ήθελα ποτέ να είμαι ένας από εκείνους τους ανθρώπους που λένε “μακάρι να είχα κάνει αυτό ή το άλλο”. Μπορώ ειλικρινά να πω ότι έκανα αυτό που ήθελα, έκανα ταινίες. Μπόρεσα να ρισκάρω με τις ταινίες μου, έκανα τα δικά μου κρασιά, είδα τα παιδιά μου να κάνουν τις δικές τους ταινίες. Στ αλήθεια δεν υπάρχει κάτι για το οποίο να μετανιώνω. Πολλοί σκηνοθέτες βασανίζονται για το αν πρέπει να κάνουν αυτή την ταινία ή την άλλη. Στο τέλος πρέπει να κάνεις μόνο ότι αγαπάς. Αυτό είναι το μυστικό της ζωής.»

Δείτε επίσης: O «Νονός» του Φράνσις Φορντ Κόπολα πίσω από τις κάμερες

Για περισσότερες χορταστικές απόψεις και χορταστικό φαγητό, κλικ στα βίντεο.






Δείτε ακόμη: