Buzz

Ο Κόναν Ο' Μπράιεν δοκιμάζει το νέο video game «Overwatch» με το καστ του «Game of Thrones»

στα 10

Καλεσμένοι του Conan, τα δύο ισχυρά αδέλφια του Οίκου Λάνιστερ, συναγωνίστηκαν τον οικοδεσπότη τους στην video-game... ανικανότητα και το μη-πολιτικά ορθό χιούμορ. Αξίζει τον κόπο να πατήσετε το play στο βίντεο που ακολουθεί...

Ο Κόναν Ο' Μπράιεν δοκιμάζει το νέο video game «Overwatch» με το καστ του «Game of Thrones»

Ο Κόναν Ο' Μπράιεν είναι τόσο απελπιστικά άχρηστος παίκτης video games, που έχει μετατρέψει την ασχετοσύνη του σε βινιέτα στην εκπομπή του. Κάθε εβδομάδα δοκιμάζει ένα νέο video game και μαγνητοσκοπεί τον εαυτό του να προσπαθεί να το καταλάβει και να το χειριστεί.

Αυτή τη φορά είχε και παρέα. Καλεσμένοι του για να μιλήσουν για το προχθεσινό (εξαιρετικά συγκινητικό) επεισόδιο του Game of Thrones 6, οι Πίτερ Ντίνκλατζ και Λίνα Χίντι, ο Τίριον και η Σέρσεϊ Λάνιστερ, δέχθηκαν την πρόκληση να δοκιμάσουν μαζί με τον Κόναν το «Overwatch» - το νέο video game της Blizzard Entertainment.

«Μαζί μου έχω τους εδώ και 4 λεπτά κολλητούς μου φίλους, τον Πίτερ και την Λίνα» τους προλόγισε ο Κόναν, ενώ όταν τους ρώτησε αν συνηθίζουν να παίζουν βιντεοπαιχνίδια δεν πήρε τις απαντήσεις που ήθελε.

Τίποτα όμως δεν μας προετοίμασε για όλα όσα είπε το στόμα (και των τριών!) πάνω στο παιχνίδι. Αξίζει τον κόπο να πατήσετε το play και να γελάσετε με την καρδιά σας...

.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα: