Industry

Διαγωνισμός «The Disaster Artist»: Κερδίστε προσκλήσεις για την ωδή στην καλύτερη χειρότερη ταινία όλων των εποχών

στα 10

Η Tanweer και το Flix σάς προσκαλούν σε μια avant premiere που θα γελάσετε, θα κλάψετε και θα σιγοτραγουδήσετε, «This is the rhythm of the night»...

Flix Team
Διαγωνισμός «The Disaster Artist»: Κερδίστε προσκλήσεις για την ωδή στην καλύτερη χειρότερη ταινία όλων των εποχών

Για όσους ανέκαθεν πίστευαν ότι ο Τζέιμς Φράνκο κρύβει μέσα του ένα μεγαλείο, αυτή η χρονιά κι αυτή η ταινία είναι η οριστική επιβεβαίωση. Ο Φράνκο κρατά τον διπλό ρόλο του σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή σε μία ξεκαρδιστική, αριστουργηματική, βιογραφική κωμωδία με επίκεντρο τον ανεπανάληπτο και εξωγήινο, αλλά υπαρκτό, Τόμι Γουαϊζό, το χειρότερο δημιουργό που πέρασε ποτέ από το Χόλιγουντ. Η ερμηνεία του Τζέιμς Φράνκο θεωρείται από κοινό και κριτικούς ως μια από τις πιο μεταμορφωτικές και καθηλωτικές στην καριέρα του ηθοποιού και ήδη τιμήθηκε με τη Χρυσή Σφαίρα Α' Ανδρικού Ρόλου.

Διαβάστε τη γνώμη του Flix: Ο Τζέιμς Φράνκο αναδεικνύεται ένδοξα σε οτιδήποτε άλλο παρά «The Disaster Artist»

disaster artist 607

Το «The Disaster Artist», νικητής του βραβείου Καλύτερης Ταινίας στο Φεστιβάλ του Σαν Σεμπαστιάν και με ελληνική πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, μπορεί να είναι μια ταινία για τη χειρότερη ταινία όλων των εποχών, το «The Room», αλλά ταυτόχρονα συνθέτει ένα απολαυστικό, ακραία αστείο και ταυτόχρονα συγκινητικό πορτρέτο με επίκεντρο έναν γνήσια παθιασμένο, αν και τραγικά κακόγουστο, δημιουργό. Το διασκευασμένο σενάριο (βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο των Γκρεγκ Σεστέρο και Τομ Μπίσελ), υπογράφει το συγγραφικό δίδυμο των Σκοτ Νιούσταντερ και Μάικλ Γουέμπερ («(500) Μέρες με τη Σάμερ»), ενώ στο πλάι του Τζέιμς Φράνκο εμφανίζονται ο αδελφός του Ντέιβ Φράνκο, ο Ζακ Εφρον και ο Σεθ Ρόγκεν.

Δείτε ακόμη: «Oh, hi Mark». Δείτε τις σκηνές του «The Room» από το «The Disaster Artist», μαζί με τις πρωτότυπες

disaster artist 607

Στην ιστορία που αφηγείται το «The Disaster Artist», βασισμένη πιστά στα γεγονότα, ο αινιγματικός και φιλόδοξος Τόμι Γουαϊζό καταφθάνει στο Χόλιγουντ αποφασισμένος να εκπληρώσει το ιδιότυπο, καλλιτεχνικό του όραμα. Η πρώτη και μοναδική του ταινία, το διαβόητο «The Room», ένα παθιασμένο ρομαντικό μελόδραμα για ένα ερωτικό τρίγωνο που εκτροχιάζεται, θριαμβεύει ως η καλύτερη χειρότερη ταινία όλων των εποχών, η καλτ ταινία που οι θεατές δεν χορταίνουν να χλευάζουν σε soldout μεταμεσονύχτιες προβολές για πάνω από μια δεκαετία. Αυτή είναι η ιστορία του πιο αλλόκοτου, κακοσχεδιασμένου αλλά την ίδια στιγμή γνήσια παθιασμένου κινηματογραφικού εγχειρήματος του Χόλιγουντ, του «Πολίτη Κέιν των κακών ταινιών», αλλά και η ιστορία μιας δυνατής φιλίας ανάμεσα σε έναν δημιουργό και τον μοναδικό συνεργάτη που πίστεψε σ΄ αυτόν, όπως αυτή εκτυλίχθηκε πίσω από τις κάμερες.

Διαβάστε ακόμη: Χρυσές Σφαίρες 2018 | Τελικά, τι ήθελε να πει ο Τόμι Γουαϊζό;

disaster artist 607

Η Tanweer και το Flix σάς δίνουν την ευκαιρία να δείτε πρώτοι το «The Disaster Artist» του Τζέιμς Φράνκο στην Αθήνα. Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την avant premiere που θα γίνει την Τρίτη, 23 Ιανουαρίου, στον κινηματογράφο Αθήναιον - αίθουσα 2 (Βασ. Σοφίας 124, Αμπελόκηποι), στις 20.30 (προσέλευση 20.00). Για να τις διεκδικήσετε, μπείτε στη σελίδα του Flix στο Facebook, κάντε share, like κι αφήστε σχόλιο με το ονοματεπώνυμό σας στο post. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου και οι νικητές θα ειδοποιηθούν με dm.

Το «The Disaster Artist» βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου, από την Tanweer. Διαβάστε και δείτε περισσότερα για την ταινία εδώ.


the disaster artist poster gr 607