Buzz

Oh no. Αυτός θα είναι ο νέος Πάτρικ Σουέιζι στο ριμέικ του «Dirty Dancing»

στα 10

Οχι, προς το παρόν δε μας γεμίζει το μάτι, αλλά οπωσδήποτε έχει τα... σωματικά προσόντα. Ο άνθρωπος που θα σηκώσει την καινούρια Baby στα χέρια βρέθηκε.

Oh no. Αυτός θα είναι ο νέος Πάτρικ Σουέιζι στο ριμέικ του «Dirty Dancing»

Το σημαντικό είναι να μην αφήσει κανέναν να βάλει την Baby στη γωνία. Και πιστεύουμε ότι αυτό θα το καταφέρει ο Κολτ Πρατς, αν μη τι άλλο από σωματική διάπλαση. Ο ως τώρα χορευτής θ' αναλάβει το ρόλο του Τζόνι που έκανε κλασικό ο Πάτρικ Σουέιζι, στο νέο «Dirty Dancing» που ετοιμάζει η Lionsgate ως 3ωρη τηλεταινία. Ξέρουμε ότι ο Κολτ Πρατς θ' ανταπεξέλθει με άνεση στις σωματικές απαιτήσεις του ρόλου και να η απόδειξη:

Θυμηθείτε ακόμη: «Dirty Dancing»: 5+1 trivia που δεν γνωρίζετε για την ταινία που γιορτάζει τα 27 της χρόνια

dirty dancing 607

Εκείνο που δεν ξέρουμε είναι αν θα καταφέρει να πετύχει το συνδυασμό φιγούρας, αρρενωπότητας και σκέρτσου που σημάδεψε τόσες και τόσους στην εφηβεία, αν δηλαδή θα έχει αυτό:

dirty dancing 607

Πάντως η τηλεταινία, που θα προβληθεί από το ABC, ξεκινά την προετοιμασία της, με την Αμπιγκεϊλ Μπρέσλιν (του «Little Miss Sunshine» και των «Scream Queens») στο ρόλο της Baby και την Ντέμπρα Μέσινγκ να υποδύεται τη μαμά της. Εν τω μεταξύ, όποιος έχει αμφιβολίες για το αν ο Κολτ Πρατς θα μπορεί, τουλάχιστον, να σηκώσει την Baby στα χέρια στην κλασικότερη χορευτική σκηνή της πρωτότυπης ταινίας, δεν έχει παρά να τον καμαρώσει παρακάτω στο video clip του Try της P!nk, όπου τη φέρνει τούμπα με ευκολία:


Διαβάστε ακόμη: