Buzz

Ο Στίβεν Κολμπέρ και οι διάσημοι φίλοι του προ(σ)καλούν τους Αμερικανούς να ψηφίσουν

στα 10

Ολο και περισσότεροι πολιτικοποιημένοι εκπρόσωποι του Χόλιγουντ φτιάχνουν βίντεο για να πείσουν τον αμερικανό πολίτη να ψηφίσει στις κρίσιμες εκλογές. Αυτό του Στίβεν Κολμπέρ είναι τόσο... τρολιά, που καταντά το πιο σοβαρό από όλα. Δείτε το.

Ο Στίβεν Κολμπέρ και οι διάσημοι φίλοι του προ(σ)καλούν τους Αμερικανούς να ψηφίσουν

Πριν από λίγες μέρες, κυκλοφόρησε ένα βίντεο όπου σύσσωμο το Χόλιγουντ παρακινεί τους αναποφάσιστους και τους αδήλωτους στους εκλογικούς καταλόγους αμερικανούς πολίτες να ασκήσουν σε αυτές τις κρίσιμες εκλογές (και, γιατί να το κρύψουμε άλλωστε, όλοι στεκόντουσαν στο πλευρό της Χίλαρι Κλίντον).

Δείτε το βίντεο εδώ: O Τζος Γουίντον, οι Avengers και ένας στρατός από διάσημους σταρ στο πλευρό της Χίλαρι Κλίντον!

Χθες, το καστ του αγαπημένου 90ς sitcom «Will & Grace» έκανε reunion με ένα σπέσιαλ, ξεκαρδιστικό 10λεπτο επεισόδιο που στόχο είχε πάλι την στήριξη της Κλίντον σε αυτές τις εκλογές, την ίδια ώρα που το πρώτο τηλεοπτικό debate μεταξύ Κλίντον και Τραμπ έγερνε προς το μέρος της κυρίας.

Σήμερα, ο αθεόφοβος Στίβεν Κολμπέρ καλεί τους δικούς του διάσημους φίλους για ένα παρόμοιο βίντεο που ακροβατεί στα όρια του... τρολαρίσματος.

Κοροϊδεύοντας τους ακόμα αναποφάσιστους ψηφοφόρους, ή αυτούς που έχουν προβάλει δικαιολογίες για το γιατί δεν ψηφίζουν, οι συμμετέχοντες (από τον Τζόζεφ Γκόρντον Λέβιτ μέχρι τον Τζορτζ Τακέι και τον Αλαν Κάμινγκ) επικαλούνται επιχειρήματα που... ω, δείτε το βίντεο!


Διαβάστε και δείτε ακόμα: